11zipworld2606c
Utrip mesta · destinacija

London bo že prihodnji mesec dobil najhitrejši urbani zipline na svetu. S kakšno hitrostjo se boste lahko torej popeljali nad Londonom in kaj vse boste pri tem videli, pa v nadaljevanju.

Centralni London bo dobil najhitrejši urbani zipline na svetu, Zip World London. Ta naj bi se odprl že prihodnji mesec, nahajal pa se bo v parku Archbishop blizu palače Lambert. Spustili se bomo lahko s 35 metrov visokega stolpa s hitrostjo 22 metrov na sekundo, spust pa bo trajal nekaj več kot 30 sekund. Pri tem bomo lahko opazovali čudovito Temzo, Big Ben, Shard in London Eye.

PREBERITE ŠE: HARRY – V LONDONU POTNIKE PREVAŽA AVTOBUS BREZ VOZNIKA

Celotna ‘izkušnja’ bo trajala 40 minut, saj bo vključeno tudi seznanjanje z varnostjo, s samim spustom ter nekaj čakanja na vrhu. Na voljo bosta dve progi, ena za ‘težje’ in druga za mlajše in lažje pustolovce. Spust bo možen vsaki 2 minuti, kar pomeni, da se bo lahko v eni uri spustilo tudi 60 ljudi.
Za zipline so zaslužni pri Zip World, kjer so poskrbeli tudi za najdaljšo britansko jeklenico (v Penrhyn Quarry v Walesu).

Naravno kopališče Grajsko kopališče na Bledu Naravna kopališča v Sloveniji: Grajsko kopališče na Bledu Ritz-Carlton Ekskluziven hotel na vodi: Ritz-Carlton Yacht Kamp Šobec Naravna kopališča v Sloveniji: naravno kopališče v kampu Šobec Dal boš vse, da bi tukaj letoval: najlepše italijanske plaže, ki nudijo VELIKO VEČ Dal bi vse, da bi tukaj letoval: najlepše italijanske plaže, ki nudijo VELIKO VEČ · ·