Free Spirit Spheres
Utrip mesta · destinacija

Drevesne hiške niso novost. O njih smo sanjali v otroštvu, zadnja leta pa rastejo kot gobe po dežju in uresničujejo otroške sanje kot za stavo. Tudi pri nas. No, če se kdaj odpravite v Kanado, točneje v Britansko Kolumbijo, si lahko 4,5 metra nad tlemi privoščite edinstven oddih med krošnjami v visečih okroglih hiškah Free Spirit Spheres.

Viseče hiške na drevesih med krošnjami javorjev in ceder Free Spirit Spheres se nahajajo v Britanski Kolumbiji (Kanada) na otoku Vancouver. Vsaka od treh krogel visi okoli 4,5 metrov nad tlemi, do njih pa vodijo spiralne stopnice.

PREBERITE ŠE: Glamping Dvorec Ramšak – edinstven glamping v drevesni hiški in šotorih

Ena drevesna hiška v premeru meri 2,7 metra, preostali dve pa 3,2 metra. Vse imajo mini kuhinjo, teraso, jedilno mizo, ležišče za dva, tekočo vodo in zvočnike. Gostom so na voljo tudi savne, ki pa niso med krošnjami, pač pa v neposredni bližini na trdnih tleh. V njih niste povezani samo z naravo, pač pa tudi s spletom, saj imajo vse tri Wi-Fi. Za nočitev v hiškah z okroglimi okni je treba odšteti od 125 evrov dalje.

Galerija – okrogle hiške na drevesih Free Spirit Spheres:

Free Spirit SpheresOdpri galerijo

Eifflov stolp Eifflov stolp dobiva neprebojni stekleni zid Osupljive fotografije, zaradi katerih boste želeli potovati na Antarktiko. To so osupljive fotografije, zaradi katerih boste želeli potovati na Antarktiko JFK ima terminal za živali ARK: Newyorško letališče JFK bogatejše za terminal za živali BeFunky Collage 30+ romantičnih destinacij, ki jih morata obiskati! · · · ·