Manhart Audi RQ 900 SUV
Utrip mesta · mobilno

Že tako besen Audi RS Q8 je zdaj dobil nadgradnjo, s katero se spremeni v obilje razkošja in moči, ki pa, presenetljivo, ne bode v oči! To je Manhart Audi RQ 900 SUV. Morda ga res ne boste takoj videli, ga boste pa zagotovo slišali!

Nemški avtomobilski specialist Manhart je izdal konkretno nadgrajeno različico Audijevega visokozmogljivega SUV-ja Audi RS Q8. Slednji – ki si mimogrede svojo platformo in motor deli z Lamborghinijem Urus – iz tovarne prihaja s skoraj 600 konjskimi močmi in 4,0-litrskim V8-motorjem! Manhartov paket k vsemu temu doda še dodatnih 300 konjskih moči, skupaj z nadgradnjo menjalnika in izpušno cevjo iz nerjavečega jekla. Nove vzmeti odvzamejo lepotcu nekaj več kot dva centimetra v višino, kolutne zavore pa je mogoče nagraditi v več različnih konfiguracijah.

Prilagojena karoserija iz ogljikovih vlaken doda k že tako ostrim potezam Audija RS Q8 še nekaj agresivnosti, popolnoma nova pa je tudi notranjost, kjer najdemo kontrastne šive in poudarke, ki so v harmoniji z zunanjostjo. Proizvodnja je zelo omejena, izdelanih bo le 10 primerkov, cena pa bo okoli 280 tisoč evrov!

Galerija: Manhart Audi RQ 900 SUV

Manhart Audi RQ 900 SUVOdpri galerijo
Nuvolari Lenard Thunder Nuvolari Lenard predstavlja okolju prijaznejši vodni taksi Thunder za “popandemične” Benetke Tesla Model S Shooting brake Tesla Model S Shooting Brake: sanje “eko metroseksualca” U-Boat Worx Nemo U-Boat Worx Nemo: mini podmornica za osebno rabo desert+race Formula 1 za leteče avtomobile: Airspeeder, prva serija dirk električnih letečih avtomobilov na svetu, prihaja še letos! · · ·