1_e4lDxUVfT6PYuQG8xLcJRQ
V zraku · tehnologija · gadgeti

Glasba prispeva pomemben del pri zvišanju motivacije za vadbo. Prav zato vam priporočamo, da si pred tem, ko se odpravite v telovadnico ali na tek v naravo, priskrbite par slušalk, na katere se boste lahko vselej zanesli.

Poglejmo, katere brezžične slušalke, ki so kot nalašč za uporabo med treningom, so se znašle na seznamu najboljših.

Levin Bluetooth 4.1

Izjemno lahke slušalke, ki se ponašajo s tehnologijo Bluetooth 4.1, so odlična izbira za tekače. Vzdržljiva baterija omogoča, da glasbo neprekinjeno poslušate kar 13 ur.

amazon.com

Skullcandy Method

Tehnologija DualLock poskrbi za to, da slušalke ne padejo iz ušesa. Zaradi barvitega dizajna jih lahko označimo kot privlačne in edinstvene.

skullcandy.com

Plantronics BackBeat FIT

Te slušalke niso odporne le na znoj, ampak tudi na vodo. Pohvalijo se lahko z visoko kakovostjo zvoka, udobnostjo in hitrim načinom polnjenja.

plantronics.com

Jaybird X3

Najmanjše slušalke, ki jih je doslej izdelalo podjetje Jaybird, navdušujejo s  kompaktnostjo. Uporabnik jih poveže z mobilno aplikacijo MySound, v kateri lahko poljubno prilagodi nastavitve zvoke.

jaybirdsport.com

Urbanears Hellas

Model Urbanears Hellas je popolna izbira za tiste, ki se veliko potite, saj se odlično prilega obliki ušesa. Pohvali se lahko tudi z izjemno baterijo, ki omogoča 14 ur neprestanega poslušanja glasbe.

urbanears.com

Bose SoundSport Wireless

Slušalke, ki so jih izdelali pri podjetju Bose, imajo vse, kar si lahko zaželi športnik. Izpostaviti je treba nadzorni sistem, ki omogoča preprosto preklapljanje med skladbami, in funkcijo, ki ob klicu izolira zvok iz okolice.

bose.com

Trekz Air

Slušalke Trekz Air uporabljajo t. i. tehnologijo ”bone conduction”, ki dovoljuje istočasno poslušanja glasbe in zvokov iz okolja. Za odlično kakovost zvoka poskrbi tehnologija PremiumPitch.

aftershokz.com

Bose SoundSport Free Wireless

Brezžične slušalke, ki ponujajo zavidljivo kakovost zvoka, bodo zahvaljujoč nastavkom StayHear+ ostale trdno v vaših ušesih.

bose.com

Jabra Elite Sport

Jabrin model slušalk meri srčni utrip, opravlja analizo vaše vadbe in vas obenem tudi motivira. Temu je treba dodati še odlično kakovost zvoka in vodoodpornost.

jabra.com

PowerBeats3

Slušalke podjetja Beats, ki je v lasti Dr. Dreja, pričarajo neverjetno akustično izkušnjo, so odporne na znoj, njihova baterija pa zdrži kar 12 ur. Slednjo je mogoče napolniti s pomočjo tehnologije Fast Fuel.

beatsbydre.com

Leica-Sofort_Group Sofort: nova Leicina polaroidna kamera ezgif.com-webp-to-jpg (12) Sony RX100 VI preseneča z dolžino leče za približevanje Mark: umetna inteligenca v obliki drona Mark: umetna inteligenca v obliki drona BMW Wireless Charging BMW predstavlja brezžično polnjenje za avtomobile · · · ·