narobe
Utrip mesta · moda · ženska moda

Prva #narobe kolekcija obojestranskih – dvostranskih – vsestranskih multifunkcijskih kopalk je nastala lansko poletje. Pod znamko sta se podpisali študentka oblikovanja Saša Hašič in Tina Mentol.

Kopalke so #narobe v vseh pogledih: lahko jih nosimo obojestransko, lahko so narobe obrnjene, lahko jih nosimo kot kopalke ali kot bodi. Oblikovane so tako, da se prilagodijo ženski, ne glede na postavo. Kroji so navdahnjeni s pridihom 80. in 90. let prejšnjega stoletja, imajo visok pas in visok izrez na bokih.

Visokokakovostne kopalke v živih barvah so prilagojene posameznici, izdelane so po merah, hkrati pa imajo funkcijo samostojnega večnamenskega kosa, kot top ali kot bodi, saj so dvostranske s svetlikajočo in mat stranjo, primerne so za bazen, za sprehod po mestu ali obisk festivala. V letošnjem letu sta začeli izdelovati tudi kopalke za deklice, tako da sta lahko mamica in hčerka usklajeni na plaži.

Za tiste, ki si drznejo in so #narobe.

shutterstock_1499415707 Trendi so minljivi, dober stil ostane: 15 modnih kosov, ki jih boš nosila več let 5 modnih trendov, ki jih moški ne marajo, a se jim ženske ne odrečemo 5 modnih trendov, ki jih moški ne marajo, a se jim ženske ne odrečemo 20181127_06_050_WARM_F13 Lancôme x Chiara Ferragni: spogledljiv sijaj, Chiarin način! nike-air-max-ff720-1 Air Max FF 720: “maksice”, ki so tudi sandali · ·