Kirby Jenner, "nesojeni dvojček" Kendall: član družine Kardashian, za katerega nismo vedeli, da obstaja
V zraku · buzz buzz

Ali si predstavljate, kako je živeti s katero od deklet iz slavne družine Kardashian? Idejo o tem razkriva Kirby Jenner, ki se na Instagramu predstavlja kot dvojček Kendall Jenner!

Kirby Jenner je lažni dvojček Kendall Jenner, ki veliko pozornosti vzbuja s svojimi fotografijami, ki jih že nekaj časa objavlja na družbenem omžreju Instagram. Na njih lahko opazimo Kirbyja, ki po zaslugi fotošopa svoj vsakdan preživlja skupaj z družino Kardashian.

Kirby fotografije, ki jih na družbenih omrežjih sicer deli Kendall Jenner, začini z obilico humorja – svojo “sestro” namreč spremlja na jahti, naslovnici revije, rojstnodnevni zabavi, večerji in še marsikje.

Profil, na katerem lahko najdemo 154 objav, ima kar 1,1 milijona sledilcev – oseba za njim zaenkrat še ni razkrila svoje prave identitete, glede na vse nasmehe, ki jih svojim sledilcem zariše na obraz, pa to nenazadnje niti ni pomembno.

Neverjetne fotografije moškega, ki se fotošopa na fotografije sester Kardashian, vam predstavljamo v galeriji. Če si želite ogledati še več zabavnih fotografij, kliknite tukaj.

Galerija: Kirby Jenner

Kirby JennerOdpri galerijo

Surova resnica, ki te bo prizadela: zaradi teh stvari ne boš v življenju DOSEGEL NIČ Surova resnica, ki te bo prizadela: zaradi teh stvari ne boš v življenju DOSEGEL NIČ PicMonkey Collage Fotografije, ki dokazujejo, da so imeli ljudje nekoč več stila Stroge, a pravične: najmočnejše ženske so rojene v tem astrološkem znamenju Stroge, a pravične: najmočnejše ženske so rojene v tem astrološkem znamenju 58468549_2236267783356333_3759179789848572341_n1 Zakaj je bolje odplačati kredit in delati v pisarni kot potovati okoli sveta in biti freelancer? · ·