Novi Renault Megane Grandcoupe (2016)
Utrip mesta · mobilno

Novi Renault Megane Grandcoupe (2016) je najnovejši član družine Megane, s čimer je francoski Renault še dodatno razširil ponudbo v avtomobilskem segmentu C. Novo štirivratno limuzino krasi dinamična oblika, ki jo dopolnjuje panoramska streha, s čimer se ne more pohvaliti nobeno konkurenčno vozilo v tem razredu.

Družina Renault Megane je “povila” novega člana. Novi Megane Grandcoupe (2016) ima “gene” CMF C/D  (zgrajen je na skupni osnovi Common Module Family), ki voznikom zagotavljajo enake vozne užitke kot ostala vozila iz družine Megane, ki je nazadnje dobila naraščaj marca 2016 s prihodom Megana Grandtour. Oprema prihaja iz višjega razreda vozil, kar pomeni večje udobje in užitek v vožnji.

Nova štirivratna limuzina Renault Megane Grandcoupe je sicer nadaljnji kamenček v vse bolj popolnem mozaiku prenove Renaultovih vozil. Ponaša se z dinamično obliko, značilno masko in od daleč opaznim svetlobnim podpisom sprednjih luči v obliki črke C. Še dodatno so avtomobil začinili s stekleno streho, ki mu daje eleganten dvobarvni videz.

PREBERITE ŠE: Novi Renault Mégane Grandtour: za dinamične in aktivne

Novi Megane Grandcoupe ponuja obilje prostora v potniški kabini. Na zadnjih sedežih vlada pravo razkošje, prtljažnik, prostor, ki zavoljo prostoročnega sistema Easy Trunk Acces omogoča preprost dostop, pa se je razkomotil na kar 508 dm3  (po VDA). Za volanom najdemo 7-palčni barvni TFT zaslon, ki mu lahko družbo dela 8,7-palčni multimedijski zaslon R-LINK 2. In kaj še ponuja Novi Megane Grandcoupe, ki bo na slovenski trg zavil decembra 2016?

Sistem Multi-Sense (omogoča izbiro načina vožnje), dodatni barvni zaslon head-up (pojavi se v višini voznikovih oči), tehnologijo Easy Park Assist za pomoč pri parkiranju ter široko paleto opreme za večje udobje in varnost, kot so zaviranje v sili in opozorilo za nenamerno menjavo pasu. Izbirali boste lahko med naslednjo ponudbo motorjev: SCe 115 s 5-stopenjskim ročnim menjalnikom, dCi 90 s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom, dCi 110 s 6-stopenjskim ročnim ali avtomatskim menjalnikom EDC6 ter dCi 130 s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom.

Novi Renault Megane Grandcoupe (2016):

Novi Renault Megane Grandcoupe (2016)Odpri galerijo
Hiper avto AM-RB 00 AM-RB 001: Aston Martin in Red Bull s hiperavtom, ki za sabo pusti formulo 1! Ducati 1299 Panigale S Aniversario Tako se praznuje 90 let tradicije: Ducati 1299 Panigale S Anniversario Prestižni gliser Riva Rivamare Prestižni gliser Riva Rivamare – hedonizem na vodi Novi Renault Clio RS Novi Renault Clio RS – podivjana mestna zver · ·