Obrazi modelov, pakirani kot sveže meso, te opozarjajo le na eno stvar.
V zraku · buzz buzz

Badw0lfy, Miki Hamano, Adelina Novak, Eromomen in Emory ‒ nova vrsta svežega mesa želi rešiti prihodnje generacije pred največjim družbenim pritiskom, imenovanim popolnost.

Družbena omrežja so postala sestavni del našega življenja in skoraj ni osebe, ki jih ne bi uporabljala. Popolna življenja in zunanji videz, sanjske destinacije, okusna hrana in drugo se nam vsak dan prikazujejo na feedu, ‘navadni smrtniki’, ki teh sanj domnevno ne moremo živeti, pa se sprašujemo, zakaj tudi nas življenje ni nagradilo.

No, morda vi ne razmišljate tako, a nekateri uporabniki družbenih omrežij živijo pod nenehnim pritiskom, imenovanim popolnost. Takšnemu načinu življenja se upira fotografski duo SHSadler, ki je v projektu Sveže meso (angl. fresh meat) posnel vznemirljive fotografije modelov, s katerimi želijo opozoriti na našo obsesijo z urejanjem fotografij, da bi dosegli popolnost. Želijo rešiti prihodnje generacije pred tem, da bi bili sužnji filtrov.

V embalažo za sveže meso, ki ima tudi svojo etiketo, ceno in rok trajanja, so namestili obraze modelov ‒ Badw0lfy, Miki Hamano, Adelina Novak, Eromomen in Emory ‒, ki nam sporočajo, da lepota ni to, kar so nam govorili, da je. Jim je uspelo?

Galerija: Sveže meso

Sveže mesoOdpri galerijo
Presenetljiva dejstva o snegu, ki jih gotovo ne poznaš. Presenetljiva dejstva o snegu, ki jih gotovo ne poznaš To je lahko razlog, da ti ni več všeč tvoj najljubši parfum To je lahko razlog, da ti tvoj najljubši parfum ni več všeč Zakaj so sarkastični ljudje uspešnejši? Zakaj so sarkastični ljudje uspešnejši? V tem sta si podobna: lastnosti, ki ste jih podedovali po očetu V tem sta si podobna: lastnosti, ki ste jih podedovali po očetu ·