Recept za oreo kokice
Utrip mesta · kulinarika · recepti

Ste že pokusili oreo kokice? Velika verjetnost je, da ste jedli že tako slane kot sladke kokice, toda oreo kokic zagotovo še ne! Ko boste spoznali ta recept, ob gledanju filma ali tekme ne boste želeli imeti ob sebi ničesar drugega!

Piškoti Oreo so odličen prigrizek. Kokice tudi. Oreo kokice pa so božanske. Po tem, ko se boste naučili pripraviti oreo pokovko, vas ob gledanju nogometa ali filma ne bo zanimalo prav nič drugega.

PREBERITE ŠE: Recept in preprost trik za peko popolne pokovke

Oreo kokic pač ne prekaša noben drug prigrizek. Ne čips, ne smokiji, ne piškoti, ne tiste najbolj rumene kokice iz kinodvorane, ki so se prej namakale v palmovem olju!

Recept za oreo kokice:

Sestavine za oreo kokice:

  • kokice
  • 15 piškotov Oreo
  • bele čokoladne solzice
  • ščepec soli

Postopek priprave oreo kokic:
Piškote Oreo zmeljete v multipraktiku, da iz njih nastanejo drobtinice. Nekaj jih prihranite za pozneje, v preostanek pa zlijte stopljeno belo čokolado. Mešanico polijte po že pripravljenih kokicah, ki ste jih razporedili po pekaču, dodajte ščepec soli, premešajte in, dokler so še vlažne, posujte s preostankom drobtinic iz piškotov. Počakajte 15 minut, da se masa strdi, nalomite in postrezite. Pa dober tek!

Recept - bounty torta Recept: bounty torta za prste obliznit Recept: domača breskova marmelada Recept: domača breskova marmelada Recept- lahka bučkina pita Recept: lahka bučkina pita Recept za jagodni mousse Recept: omamni jagodni mousse · · ·