13160330-fendi1-c13160406-1584x780
V zraku · dizajn

Večina ljudi videzu potovalnih kovčkov ne posveča veliko pozornosti. Kljub temu pa se hitro najdejo takšni, ki želijo na letališču blesteti tudi s prtljago. Če mednje spadate tudi vi, imamo za vas pomembno novico.

Sodelovanje podjetij Rimowa, ki se ukvarja z izdelovanjem kakovostnih potovalnih kovčkov, in Fendi, ki proizvaja luksuzne modne izdelke, je obrodilo sadove. Rezultat tega je prestižni voziček za prtljago.

Kupci bodo lahko izbirali med tremi različicami kovčka, ki je izdelan iz Riwowinega trpežnega aluminija, hkrati pa vključuje Fendijev ikonični logotip. Prva se ponaša z rumeno-črnim, druga z rdečim, tretja pa z modrim pasom. Za ročaj je pripet dodatek, ki spominja na papirnato letalo in je v celoti izdelan iz usnja Coio Romano.

Kovček, ki bo na voljo v omejeni količini, se uvršča med prtljago, ki jo lastniki lahko s seboj nesejo na letalo. Naročiti ga bo mogoče prek Fendijeve in Rimowine spletne trgovine ter nekaterih trgovcev na drobno.

Galerija – Rimowa in Fendi: potovalni kovček

Rimowa in Fendi: potovalni kovčekOdpri galerijo

iPhone IQ Je to največji in najbolj seksi iPhone vseh časov? Ure s kukavico Nendo Vrača se ura s kukavico Untitled collage (1) Death Star: šotor za oboževalce Vojne zvezd pool2 To je bazen tega poletja · · · ·