bild-markenseite-seinz
Utrip mesta · svet po moško

Prepričanje, da je skrb za telo, zdravje in lep videz le domena žensk, je že zdavnaj preseglo svoje okvirje. Med moškimi vztrajno narašča delež tistih, ki kozmetične izdelke za nego telesa redno vključujejo v svojo jutranjo in večerno rutino. dm tako na trg pošilja svojo prvo 100-odstotno moško znamko SEINZ.

Ekskluzivna znamka SEINZ. je prva 100-odstotna moška dm znamka, ki predstavnikom moškega spola ponuja izdelke za nego, britje in stajling. Njihov prepoznavni minimalistični črno-bel dizajn simbolizira hrabrost, svežino in razvit slog, zato ga bo v svojo vsakodnevno lepotno rutino vključil vsak moški, ki v vsakodnevnem življenju svoj značaj poudarja na ravni osebne higiene in sloga.

Šamponi, geli za prhanje in dezodoranti ter obrazna nega za suho, občutljivo in mastno kožo, pa tudi posebni izdelki za britje in nego brade vsebujejo skrbno izbrane naravne sestavine, kot so sandalovina, meta in koriander, našli pa jih boste v embalaži z vsaj 94-odstotnim deležem recikliranega materiala, kar bo zadostilo tudi vsem zahtevam sodobnega in ekološko osveščenega uporabnika.

Galerija – izdelki SEINZ.

Balzam po britju SEINZ. Odpri galerijo

nicolas-lobos-647853-unsplash (1) Najboljši prirezovalniki brade: kako najti takšnega, ki je kot nalašč za vas? sorin-sirbu-509963-unsplash Znanost pravi, da brade naredijo moške bolj zdrave in privlačnejše Kako kupiti svoj prvi Rolex? Kako kupiti svoj prvi Rolex? shutterstock_649071097 Najboljše spletne trgovine z moškimi oblačili ·