BeFunky Collage1
V zraku · buzz buzz

Ste že kdaj naleteli na igračo, zaradi katere vas je spreletelo od hudega? Če ne, vas bo morda zdaj. Tukaj so namreč najbolj bizarne igrače na svetu, ki jih ne bi želeli blizu svojih otrok.

Otroška domišljija je brezmejna in odrasli imamo velikokrat težave z razumevanjem otroške domišljije. Malo je tako lepih prizorov, kot je pristna, zasanjana otroška igra. Da se to zgodi še hitreje, poskrbijo igrače. Že dolgo so prodajne police polne takšnih in drugačnih igrač, plastičnih punčk, kock Lego, avtomobilčkov in še bi lahko naštevali. Večina teh je, kot radi rečemo, primernih za otroke.
Za vas smo našli zares bizarne igrače, ki jih najbrž ne bi bili pripravljeni pomoliti otroku pod nos. Težko si predstavljamo, kaj s takimi igračami zares početi. No, seveda gledamo skozi oči odraslih in nismo povsem objektivni, a vseeno. Igrače bi po našem prepričanju morale biti prijaznega videza, neagresivne, preproste in poučne. Poglejmo, ali katere od teh opravijo test.

Galerija slik: So to najbolj bizarne igrače na svetu?

Barbie striptizetaOdpri galerijo
SamsungCola2 V Coca-Coli je zamrznil iPhona in Samsunga. Bosta preživela? d3e7d0f31734836fb5acf8271631aac3 Tisti, ki nosijo barvite nogavice, so uspešnejši in bolj priljubljeni 50880_Kuanglong-Zhang Najboljše iPhone fotografije 2017 BeFunky-collage3 Nikoli ne boste ugotovili, čemu so v resnici namenjene te stvari · ·