Tipkovnica Audi Layer
V zraku · dizajn · V zraku · tehnologija · gadgeti

Tipkovnice niso nikoli čisto zares predstavljale vrhunec dizajna. Audi pač. Vedno so se bolj kot ne zanašale na praktičnost. Industrijski oblikovalec Jarim Koo se s tem ni strinjal in je izdelal tipkovnico Audi Layer, ki govori oblikovalski jezik te slovite nemške avtomobilske znamke. Je to najbolj elegantna tipkovnica vseh časov?

Pod elegantno tipkovnico brezčasnega dizajna, ki govori Audijev oblikovalski jezik, se podpisuje oblikovalec Jarim Koo. Ta je želel Audijevo ime, sloves in slog prenesti na vsakdanji objekt in tipkovnica se je ponudila kar sama. Je ne le oblikovalsko, pač pa tudi tehnološko izpopolnjena. Tako kot Audiji.

PREBERITE ŠE: Novi Audi A5 in Audi S5 kabriolet (2017) – večja, lažja in še vedno s platneno ‘kapuco’

Želel je izdelati karseda elegantno tipkovnico in nastal je Audi Layer, tipkovnica 4 v 1 sive mat barve, ki se poleg tipkovnice ponaša še z računalniško miško, sledilno ploščo, ki je tudi tablica, in pisalom za zaslone na dotik (vsi moduli so brezžični).

Galerija – tipkovnica  Audi Layer:

Tipkovnica Audi LayerOdpri galerijo

vir: Shutterstock Pantone: ”Greenery” je barva leta 2017 Maske in čelade iz superg Freehand Profit: maske in čelade iz superg Instalacija iz 25 tisoč papirnatih rož Naredila je 25 tisoč papirnatih rož in ustvarila tole! Kolo Cherubim Air Line Nenavadna kolesa 2016: kolesa, ki so razmišljala onkraj ustaljenih okvirjev · · ·