memi z SP
Utrip mesta · šport

V Rusiji se odvija že 21. svetovno prvenstvo v nogometu. Doslej je postreglo tako z mojstrovinami kot tudi s spodrsljaji. Slednje še posebej hitro opazijo uporabniki interneta, zato ni nič nenavadnega, da se osmoljenci znajdejo v t. i. memih.

Mnogi si bodo letošnje prvenstvo bolj kot po tem, kdo bo igral v velikem finalu, zapomnili po katastrofi Nemčije. Nogometna velesila je svoje nastope končala že v skupinskem delu turnirja. To se je zgodilo prvič po letu 1938. Ustvarjalci memov s svojimi kreacijami le še vtirajo sol na nemške rane. Njihova tarča pa niso le Nemci  norčujejo se tudi iz številnih drugih reprezentanc in njihovih igralcev, ki so si privoščili kakšno neumnost. Med njimi so se tako znašli največji zvezdniki svetovnega nogometa, kot so Neymar, Messi in Cristiano Ronaldo.

V galeriji si lahko ogledate naš izbor dvajsetih memov, ob katerih se boste pošteno nasmejali. Sporočite nam, kateri vas je najbolj prepričal.

Galerija  TOP 20: najbolj smešni memi s svetovnega prvenstva v nogometu

TOP 20: najbolj smešni memi s svetovnega prvenstva v nogometuOdpri galerijo
fachry-zella-devandra-431188-unsplash Zgodovinski razvoj nogometnih kopačk giphy Najbolj spektakularni avtogoli vseh časov bradley-wentzel-604970-unsplash Kako preteči maraton? Nike Zoom Vaporfly Elite Flyprint Nike Zoom Vaporfly Elite Flyprint: morda najboljši tekaški copati doslej · · · · ·