Top poceni superge za pomlad, ki jih hočeš takoj zdaj!
Utrip mesta · moda · ženska moda

Takšne superge bodo priljubljene letošnjo pomlad in jih lahko dobiš poceni tudi v Sloveniji. Katere so ti najljubše?

S prihodom toplejšega vremena je čas, da pospraviš zimske čevlje in oblačila ter v svojo omaro prineseš svež veter – lahkotna oblačila in odštekane superge.

High street čevlji so postali pomemben element v modi, ker jih lahko kombiniraš s tistim, kar si zamisliš v glavi. Pravilo, da jih lahko nosiš le na športne kombinacije, je preteklost, zato nanj pozabi in pusti domišljiji, da naredi svoje.

Modna svoboda in dizajnerski entuziazem sta vplivala na to, da je trenutno na trgu toliko različnih modelov, od večne klasike do futurističnih čevljev, za katere se grebejo modne navdušenke z vseh koncev sveta in verjetno se bo našel kakšen model, ki bo všeč tudi tebi. Preden začneš s čiščenjem omare in šopingom, si oglej v galeriji, katere top poceni superge za pomlad lahko dobiš v Sloveniji.

Galerija: Pomladne superge

Superge z barvnim živalskim vzorcem, BERSHKAOdpri galerijo
nordic blonde Ženske frizure 2019: v trendu so nordijske blondinke (ledeno bela barva las) shutterstock_768169024 Največje napake, ki jih delajo neveste pri izbiri poročne obleke pleteni cevlji Ženski čevlji 2019: najlepši pleteni čevlji, ki so hit letošnje pomladi in poletja hlacke “Spodnje hlačke” iz džinsa za 300 evrov ·