Tvoj način poljubljanja: to pove o tebi in tvojem razmerju
V zraku · odnosi

Strokovnjakinja za poljubljanje Sheril Kirshenbaum je v svoji knjigi opredelila različne vrste poljubov in njihov pomen. Kaj pove tvoj način poljubljanja o tebi in tvojem razmerju?

Način, kako poljubljamo svojega partnerja, o nas očitno pove ogromno – v knjigi The Science of Kissing: What Out Lips Are Telling Us je Sheril Kirshenbaum opisala najbolj priljubljene stile poljubljanja in za vsakega določila, kaj pomeni za nas in za naše razmerje.

Tvoj način poljubljanja:

Poljubček. Je verjetno najbolj priljubljena oblika poljubljanja takoj na začetku novega razmerja. Če med vama preskakujejo iskrice, potem bo takšen poljubček vodil do drugačnih vrst poljubov. Če sta v dolgoročnem razmerju, lahko poljubček deluje tudi kot zagotovilo ali uteha.

Poljub na lice. Poljub na lice je znak naklonjenosti in vljudnosti ter pove, da nam je nekdo všeč. To še ne pomeni, da se v osebi ne skrivajo romantična čustva, a je ta poljub nedvomno znak pravega prijateljstva.

‘Pocukrani’ poljubi. Vsi jih poznamo – so strastni in kažejo na to, kakšno bo naše razmerje. Sheril pravi, da je takšno poljubljanje najbolj pri srcu prav moškim.

Poljubljanje po francosko. Gre za izjemno strastno poljubljanje, pri katerem raziskujemo in ‘tipamo’ drugo osebo ter se ji s tem približujemo.

Poljubi z grizljanjem. Igrivi in nežni ugrizi pomenijo, da je naše spolno življenje zdravo in zabavno.

Poljub z zaprtimi usti. V svežem odnosu je to lahko znak, da se v bližini partnerja še ne počutimo najbolj sproščeno. V primeru, da do takšnih poljubov prihaja v dolgoročnem razmerju, je to znak, da so med vama ‘čustveni zidovi’.

Michael Delligatti - oče hamburgerja Big Mac Umrl je Michael Delligatti, mož, ki se je domislil hamburgerja Big Mac Gorivo iz odpadnih pnevmatik Revolucionarno gorivo iz odpadnih pnevmatik, ki bo svet rešilo na tone odpadkov Končno legitimen razlog, da smo lahko leni! Zvezdniki v mladih letih. Redke fotografije zvezdnikov v mlajših letih, ki jih še niste videli · · · ·