zenski cevlji 2019
Utrip mesta · moda · ženska moda

Moda postaja igrivejša in drznejša, kar lahko ljubimo (ali sovražimo). Drzneje je, bolje je in to je očitno “moto du jour”, 2019 pa temu slepo sledi. Glede na to, kaj smo lahko videli na modnih pistah za pomlad 2019, bo obutev letos ponovno nenavadna in okrašena, kar pomeni, da bo doseganje “statement” videza še toliko lažje. Tudi če boste od glave do skoraj pet v črnem, boste s tovrstnimi čevlji ena najbolj modnih oseb daleč naokrog. V nadaljevanju si poglejte, kakšni so ženski čevlji 2019, s katerimi boste letos dosegle moden videz.

Katerih 10 trendov prevladuje v letos? Kakšno so ženski čevlji 2019?

Pridih morja

Čevlji za pomlad 2019 (nizki čevlji, sandali, čevlji s peto) so okrašeni z morskimi okraski, kot so školjke in morske zvezde, posložujejo pa se ga oblikovalci, kot so Altuzarra, Michael Kors in Pyer Moss.

Pentlje

Eden bolj romantičnih trendov bo letos v središču pozornosti zahvaljujoč oblikovalcem, kot so Zimmerman, Pyer Moss in Saint Laurent. Ne glede na to, ali bodo pentlje na zadnji ali sprednji strani čevljev, bodo čevljem nedvomno dodale srčkan detajl.

Potiski

Čevlji, ki se ponašajo s kaleidoskopskimi in superbarvitimi potiski so zavzeli modne piste Versaceja, Elie Saab, Zimmermana in drugih. Ta trend je odličen prav zato, ker ga je mogoče najti na prav vsakem tipu čevlja, od superg do petk.

Perje

Najbolj glamurozen trend, pripravljen na večerne izhode, so gotovo čevlji, ki jih krasi perje. Medtem, ko so s perjem okrašeni tudi nizki čevlji, so prav petke s perjem zavladale modnim pistam za pomlad 2019. Trend so napovedali oblikovalci, kot so Simone Rocha, Dries Van Noten, Valentino, Prabal, MSGM in drugi.

PVC

Trend iz leta 2000 se vrača, čevlji s PVC-dodatki so ponovno “in”. Prozorna obutev vseh tipov je bila na pistah Marca Jacobsa, Balmaina, Alexe Chung in Mary Katrantzou.

Oranžna

Svetel sadni odtenek je eden izmed barvnih trendov leta 2019, zato je uporaben tudi pri čevljih. Fendi, Versace, Maryam Nassir Zadeh in Sies Marjan so na modne piste poslali modele prav v teh barvnih tonih.

Živalski potiski

Trend, ki očitno nikoli ne bo umrl. In to z dobrim razlogom. Off-White, Burberry in Altuzarra so tisti, ki se jim lahko zahvalimo, da bo ta trend živ tudi letos.

Drugačne pete

Pozabite na klasične debelješe pete ali na tanke petke. Letos so “in” nenavadne oblike pet in njihove različice, kar bo naredilo vašo obutev sila zanimivo. To dobro vedo tudi Chloe, Balmain in Emporio Armani.

Kristali

Burberry, Balmain in Christopher Kane so za pomlad ustvarili svetleče čevlje. Če vam je ta trend všeč, a v nekoliko subtilenejši, potem so za vas morda spodnji natikači.

Svetlo in športno

Superge, peteke in sandali so tokrat v svoji najsvetlješi in najšportnejši obliki. O tem pričajo tudi modne piste Versaceja, Off-Whita, Chrisa Kanea, Prade in Jeremyja Scotta.

zenske frizure 2019 mushroom blonde Ženske frizure 2019: “mushroom blonde” je barva leta in primerna tako za blondinke, kot rjavolaske 02b994849b59d78252bb06344d9232b9 9 trikov in 2 minuti: tako dosežeš optično vitkejši videz 8 trendovskih barv za lase 2019, zaradi katerih boste želele spremeniti svoj videz. 8 trendovskih barv za lase 2019, zaradi katerih boste želele spremeniti svoj videz Šik zimski čevlji, ki jih boste želele nosili, preden začne snežiti. Šik zimski čevlji, ki jih boste želele nosili še pred ‘pravo zimo’ · · ·