Bruc 2015
28. okt
V zraku · dan za

Zares se začenja tudi za študente. Začelo se je namreč novo študijsko leto, kar pa ne pa pomeni samo sedenje v predavalnicah in učenje. Vsaj uvodni del študijskega leta je namreč sinonim za brucovanja. Vsako je poglavje zase, a obstaja eno brucovanje, kjer ne sme manjkati noben študent. To je največje slovensko brucovanje Bruc. Bruc 2015 se vrača na kraj zločina, na Gospodarsko razstavišče v Ljubljani, Robina Shultza pa bo na mestu zvezde večera zamenjal DJ Felix Jähn, ki ga poznamo po uspešnicah Cherleader in Ain’t Nobody (Loves Me Better).

Gospodarsko razstavišče, Ljubljana
ŠOU v Ljubljani
3 €
Dogodek na Facebooku

Največja zabava za slovenske študente aka Bruc bo letos še večja. V goste prihaja zvezdnik Felix Jähn, DJ in producent ter avtor dveh ”himn” tega poletja, Cherleader in Ain’t Nobody (Loves Me Better). Za trenutke brez dlake na jeziku bo skrbel raper Klemen Klemen, ki je nedavno v Kinu Šiška predstavil svoj novi album S3p, seveda pa so Kleen, Drugo dugme in omenjena le ”vrh ledene gore”. Preostale nastopajoče bo organizator razkril v kratkem.

PREBERITE ŠE: Študent brez ficka je iznajdljiv študent – briljantne domislice, ki vam bodo prihranile mnogo denarja

Brucovanje Bruc 2015 se bo odvijalo 28. oktobra 2015 na Gospodarskem razstavišču, ker pa je bil Bruc 2014 razprodan, ti predlagamo, da si vstopnice zagotoviš čim prej in nakupa ne odlašaš tako kot učenja vse do zadnjega dneva. Ker vsi vemo, kako se to konča. Pa še ceneje boš prišel skozi!

web_slika1 25. oktober, 2015 Tekaška prireditev: Volkswagen 20. Ljubljanski maraton – tekaški vrhunec leta 2015 že trka na vrata cupcake and cake pops 24. oktober, 2015 3. Čokoljana: Sejem čokolade za vse ljubitelje sladke pregrehe 16. Študentska arena 20. oktober, 2015 Bliža se 16. Študentska arena, 2015 7. bienale vidnih sporočil Slovenije (2015) 20. oktober, 2015 Bliža se že 7. bienale vidnih sporočil Slovenije ·