Sandi Murovec in Tina Maze v filmu 7doUSPEHA
25. nov
Kulturni izbor · film

Najuspešnejša slovenska športnica vseh časov Tina Maze je resda sklenila športno kariero, a s tehnično-športnim filmom 7doUSPEHA bomo lahko še naprej uživali v njenih zavojih po belih strminah. 7doUSPEHA je nadaljevanje filma The Edge izpred dveh let, v katerem Mazejeva in sopisec njene zgodbe o uspehu, Sandi Murovec, tudi demonstrator alpskega smučanja, razkrijeta sedem tehničnih podrobnosti vrhunskega alpskega smučanja. Film, v katerem je poseben gost Andrea Massi, motor ekipe Team to Amaze, na kinospored prihaja 25. novembra 2016.

do
Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj
Cineplexx
9,90 €

7doUSPEHA je nadaljevanje filma The Edge (2014), v katerem najuspešnejša slovenska alpska smučarka vseh časov Tina Maze in demonstrator alpskega smučanja Sandi Murovec razgalita sedem tehničnih podrobnosti vrhunskega alpskega smučanja.

PREBERITE ŠE: Svetovno znani Slovenci, ki pa niso Melania Trump

Tina Maze bo pred domačimi gledalci na smučeh še zadnjič nastopil na Mariborskem Pohorju na Zlati lisici 2017, še prej pa si jo bomo lahko na velikih platnih ogledali v družbi Sandija Murovca, s katerim bosta razkrila aksiome smučanja, to je ključne prvine za vrhunsko izvedbo zavojev. V filmu nastopa tudi Andrea Massi.

Obiskovalci premierne predstave, ki bo v Cineplexxu Kranj, bodo imeli prost vstop na Premiere Party po filmu. Ne odlašajte in si vstopnico zagotovite že danes!


Filmi o korupciji 12. november, 2016 Film proti korupciji 2016 – 3. filmski festival proti korupciji La Fille inconnue (Dardenne) 9. november, 2016 Liffe 2016: Znan je program letošnjega festivala Liffe Slovenski film Strah (2016) 8. november, 2016 Filmska premiera: Strah – slovenski film o strahu in nestrpnosti Noč grozljivk 2016 31. oktober, 2016 Noč grozljivk 2016 – 9. filmski maraton za noč čarovnic v Kinodvoru · · · · · ·