cigarettes-after-sex
27. apr
Kulturni izbor · glasba

Brooklynski kolektiv Cigarettes After Sex nima le ambientalnega imena, takšen je tudi njihov zvok – ambientalen pop. V večer, prepojen s subtilno glasbo, nas bodo 27. aprila popeljali v klubu Flex na Dunaju, 13. junija pa prihajajo v Tvornico kulture v Zagrebu.

Flex, Dunaj, Avstrija
Flex
17,00 €

Skupino Cigarettes After Sex je pred devetimi leti v El Pasu v Teksasu ustanovil pevec in kitarist Greg Gonzales. Svoj prvi EP Affection, na katerem sta zgolj dva komada (Affection, Keep On Loving You), so posneli kar sredi noči na stopnišču. Drugo ploščo z naslovom I. so izdali leta 2015. Na njej se nahaja tudi njihov najbolj znan in najbolj uspešen singel Nothing’s Gonna Hurt You Baby (ta ima na YouTubu že več kot 47 milijonov ogledov).

PREBERITE ŠE: Koncert: Shawn Mendes maja 2017 prihaja na Dunaj

Bazo oboževalcev so povečali še s skladbami, kot so I’m A Firefighter, Dreaming of You in Starry Eyes. Enako opažena sta bila tudi singla Affection in K, s pomočjo katerih je bend dobil priložnost, da nastopi na največjih svetovnih glasbenih festivalih. Vsekakor skupina, ki ji je vredno prisluhniti.
Na Dunaj prihajajo 27. aprila, v Zagreb pa 13. junija.

kurzschluss 2017 14. april, 2017 Kurzschluss 2017: v Ljubljano prihajajo Luciano, Marija Šerifović ter Miligram parovstelar3 1 7. april, 2017 Koncert: v Zagreb prihaja zvezda elektroswinga Parov Stelar 2Cellos v ljubljanski Areni Stožice obljubljata spektakel brez primere. 7. april, 2017 Koncert: 2Cellos – Ljubljana bo 2017 priča epskemu spektaklu gipsy_kings_ljubljana 1. april, 2017 Koncert: Gipsy Kings bodo aprila 2017 nastopili v Ljubljani · · · · ·