Sony Alpha 6000-cover
V zraku · tehnologija

Znano je, da je Sony vedno v koraku s časom in tehnologijo. Tisti, ki jim pri fotografiranju težave povzroča avtomatsko ostrenje, bodo nad njihovim novim foto malčkom navdušeni – prihaja namreč digitalni fotoaparat z najhitrejšim avtofokusom na svetu.

Sony Alpha a6000
477€
Sony

Sonyjev Alpha a6000 se ponaša z izredno hitrim sistemom ostrenja, po besedah podjetja celo najhitrejšim hibridnim avtofokusom na svetu in združuje 179 točk faznega in 25 točk kontrastnega ostrenja. Kot naslednik brezzrcalnega digitalnega fotoaparata NEX-6 je Alpha a6000 bolj kompakten in izredno tanek – le 1,8 centimetra – ter tehta le 340 gramov.

Nova foto igračka ima vgrajen senzor APS-C s 24,3 milijona slikovnih pik in najnovejši Sonyjev slikovni procesor Bionz X, ki zagotavlja jasne in podrobne slike z nizko stopnjo šuma ter omogoča snemanje izostrenega predmeta med gibanjem s hitrostjo do 11 sličic na sekundo.

Čeprav LCD premikajoč se zaslon ne deluje na dotik, je mali Alpha a6000 nadvse priročen. Z vgrajeno Wi-Fi povezavo se lahko povežemo z drugimi napravami, kot so pametni telefoni ali tablični računalniki, obenem nam ponuja tudi možnost NFC seznanjanja, obstajajo pa tudi številne aplikacije, ki jih fotoaparat podpira. S StarTrail aplikacijo bomo s time funkcijo (time laps) lahko v objektiv ujeli prekrasno nočno nebo.


Težko pričakovana osupljivost v 4K resoluciji Vse aplikacije in ura, ki lahko služi tudi kot modni dodatek. iWatch – Koncept, ki je tako seksi satya nadella Satya Nadella je novi predsednik uprave Microsofta cover-pametni telefoni 2014 Najbolj pričakovani pametni telefoni leta 2014 · ·