1150468_671138459580774_1431845007_o copy
Utrip mesta · lokali

Hitra malica, sončno kosilo ali večerni prigrizek. Dobrodošli v Republici Pasta, ki prinaša edinstvene novosti – raznolike domače testeninske poslastice za na pot!

Republica Pasta
Slovenska cesta 51
Ljubljana
040 151 705
Odpiralni čas: pon. - pet. od 10. do 22. ure

Ponujajoč zgolj in samo testenine, še ne pomeni, da naše brbončice ne bodo doživele širok razpon užitkov. Butični lokal Republica Pasta odlikujejo doma narejene testenine po skrbno izbranih receptih in sveže pripravljene omake.

Tako lahko izbiramo med odličnimi navadnimi, polnozrnatimi ali špinačnimi tagliatellami, fusilli in gnochi, prelitimi z eno izmed osmerice bogatih omak. Slednje so navdih našle v slovenski, toskanski, bolonjski, genovski, abrucijski, kraški, norveški in celo indijski kulinariki, s čimer zagotavljajo izredno pestrost za vsak okus. Ponudbo dopolnjujejo še lično pakirane sušene testenine, s katerimi bomo z malo domišljije tudi sami lahko pričarali jedi sveta.

Izbrano kombinacijo preprosto odnesemo s seboj, pri čemer testenine pustimo stati v vreli vodi dobro minuto, dodamo omako in voila, hitro pripravljena kulinarična pojedina se lahko začne!

Simon Avsec Burrito Loco je (z)mešanček hitrega, zdravega in okusnega Nov urban prostor, namenjen mladim in manj mladim, umetnikom, raziskovalcem ali mimoidočim. Foto: Odpiralni časi Najboljši kotički za pitje kave v centru Ljubljane Slika9-Subway_foto_OSM pictures Subway v Ljubljani: Sveže pripravljeni sendviči za slastno malico cover-restavracije 10 najvišjih restavracij na svetu · ·