Majhen vodnik za moške: kaj je ženskam na moških tako seksi?

Ne, to ni uganka. Je čisto preprosta stvar.

To ni zgodba o fiziki, ampak o naravi in ​​družbi ter malo o kemiji. Ženske so zapletene, ampak glede tega vprašanja, so ženske zelo preproste.

Večini žensk je na moških seksi sledeče!

Odnos

Ko moški glasno in jasno reče in pokaže, kaj misli in čuti – o katerikoli temi. Ko je v odnosu neomajen, konkreten in prepričljiv. Ko je samozavesten z razlogom. Ni zaverovan sam vase, je odprt. Sliši in spoštuje kaj mislijo drugi. Takšen je tudi pri izražanju svojih čustev.
Seveda obstajajo ženske, ki se še vedno zaljubijo v spremenljive, neulovljive in skrivnostne moške, ampak slejkoprej spoznajo, da to ni moški za njih. Tistim, ki uživajo, da se do žensk obnašajo mazohistično, svetujemo samo eno stvar – napotitev k psihoterapevtu. Moški, povejte ženskam kaj mislite, bodite čustveni in ranljivi. Nobena ženska na to ne bo imuna.

Samopodoba

Tako, kakor moški ne marajo, da se ženska ne ceni, tudi ženske ne marajo moških, ki se ne spoštujejo, cenijo in ne poznajo svojih mej. Slabost ni seksi. Nikomur ne smete dovoliti, da bi vas vrtel okoli prsta. Integriteta, morala in dostojanstvo nimajo cene in so zelo seksi. Postavite se zase, prevzemite odgovornost in se ne obremenjujte. Niste pločnik, po katerem bi drugi hodili.

Inteligenca

Inteligenten moški je zgovoren in iznajdljiv. Včasih se lahko ure in ure pogovarja o vsem počez in poprek, vse do trenutka, ko ženska spozna, da sta na isti valovni dolžini – tedaj se zaljubi. Valovna dolžina je pomembnejša od lepega videza.

Kolikokrat ste že slišali, da nekdo reče, da je padel na videz druge osebe? Milijonkrat! Po začetni nevihti v možganih pa je nato vedno isti zaključek: “To me privlači na začetku, ampak ne na dolgi roki.” Inteligenca je tista, ki privablja ženske.

Smisel za humor

Smisel za humor je prirojen, ali ga imate ali pa ga nimate, in težko se ga je naučiti. Če je torej to vaš prirojeni talent, poskrbite, da ga boste kar najbolje izkoristili. Ženska bo zadovoljna, če je v vaši družbi sproščena in nasmejana.

Neodločnost

Ne bodite nekreativni, leni in zdolgočaseni. Navdihnite žensko. Vzemite stvari v svoje roke, potrudite se in ukrepajte. Presenetite jo. Odločite se. Pojdite. Ne čakajte, da to najprej stori ženska. Ne dovolite ji, da nosi hlače.

Situiranost

Moški, ki so večni študentje ali pa ki pri svojih 40. letih še vedno živijo s starši, niso seksi. In nikakor ni seksi, če mu še vedno kuha mama. Seksi je, ko moški sebi ali svoji punci sam nekaj skuha, a morda ne na prvem zmenku.

Samostojen in situiran moški je tisti, ki je srečen in zadovoljen. Seksi je, ko je samostojen pri sprejemanju odločitev in ne išče potrditve ter odobritve nekoga drugega. Seksi je, ko stoji za svojo žensko in jo brani pred drugimi. In ne da samo kima in je nesposoben, da bi se zavzel za tisto, kar bi mu moralo biti pomembno.

In še skrivnost … Glas, roke in nasmeh. Če ji na uho zašepetate nekaj lepega, potem jo lahko objamete in se ji nasmehnete. To vam bo odprlo pot v žensko srce in nima nič skupnega z višino, težo, funkcijo in bančnim računom.

To je povezano samo s tem, da se ženska počuti z vami ljubljeno in to je neustavljivo seksi.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
14 stvari, ki jih bo ženska naredila le takrat, ko goji do tebe res močna čustva