1
Utrip mesta · šport

Ena od bolj adrenalinsko obarvanih pustolovščin je nedvomno spust z gumenjakom po vodnih brzicah, kjer nas rado premetava, škropi, včasih celo vrže v vodo. V večini primerov gre za precej varno početje, kjer se lahko naužijemo lepot narave, poskrbimo za nekaj rekreacije in čas preživimo v dobri družbi.

So pa tudi primeri, ko se kaj ‘sfiži’. Velikokrat je razlog za to tudi kombinacija (pre)divje reke in naših izkušenj. Pri podjetju Creature Crafts so zdaj izumili raft, ki lahko prepreči podobne neprijetnosti.

Creature Craft Anti-Roll napihljiv raft, ki vas bo varno popeljal tudi po najbolj divjih rekah. Ključ za to je napihljiv roll bar, ki preprečuje, da bi čoln ostal prevrnjen, hkrati pa nas ščiti pred udarci skal in ostalih ovir. Za dodatno varnost skrbi še varnostni pas, ki ga zapnete čez stegna, tako da ves čas ostanete v čolnu. Preprost sistem pripenjanja oz. odpenjanja omogoča, da se, če je to treba, hitro ločimo od rafta ter odplavamo na varno.

Na voljo so različice za 1, 2 ali 3 osebe. Temu so seveda prilagojene tudi cene, ki se gibljejo med 4.500 evri in 7.500 evri.

Galerija slik:

Raft, ki se ne prevrne.Odpri galerijo
1000-500-citymagazine-cover Kako kupiti primeren sup? Alenka Dovžan - 1-v2 Alenka Dovžan: ”Neomajna podpora je velika motivacija.” Coca-Cola podpisala sponzorsko pogodbo z OKS-ZŠZ (2) Coca-Cola podpira olimpijsko gibanje v Sloveniji do leta 2020 403C34D100000578-4500720-It_could_be_the_next_big_thing_in_extreme_sports_drone_diving_Da-m-31_1494614477289 Nov ekstremni šport: skoki z drona ·