Vila Izabela (Foto: Booking.com)
Utrip mesta · destinacija

Čeprav Slovenija resda ne slovi kot dežela vil, lahko kljub temu najdemo kar nekaj mogočnih lepotic, v katerih lahko prenočimo. Predstavljamo vam štiri neverjetne slovenske vile z bazenom, ki jih je mogoče najeti.

Na Krasu, Štajerskem, v Prlekiji ali ob morju – izbira je vaša! Vse vile, ki jih boste srečali v nadaljevanju, lahko najamete tudi za svoj dopust, bodisi z družino, bodisi s prijatelji. Pa si poglejmo, kakšne vile ponuja naša Slovenija!

Vila Izabela

Prlekija je idealen kraj za vse ljubitelje narave, aktivnih počitnic ali pa samo kot točka, kjer si boste lahko odpočili od vsakdanjika. Gurmani pa se boste lahko prepustili užitkom odlične prleške kulinarike ter vrhunskim vinom vinorodnega okoliša. In prav tukaj, v Križevcih pri Ljutomeru, boste naši Vilo Izabela. Na zunanjih površinah okrog vile si boste ob lepem vremenu lahko pripravili obrok v letni kuhinji s piknik prostorom, se razvajali v wellness modulu s savno ter jacuzzijem, zaplavali v bazenu ali se preprosto družili v hišici ob bazenu. Bazen je neogrevan in tako primeren za uporabo v poletnih mesecih. Znotraj vile vas čaka šest spalnic, dve kopalnici, dnevna soba, dobro opremljena kuhinja s hladilnikom in pralnica.

Za vas lahko glede na razpoložljivost rezervirajo tudi rafting po reki Muri, panoramski polet s športnim letalom, večerjo v priznani restavraciji izpod rok prvega slovenskega chefa z Michelinovo zvezdico, Andreja Kuharja, obisk prazgodovinske naselbine, plesni tečaj, tečaj joge, aerobiko, zumbo ali nordijsko hojo.

Vila Izabela (Foto: last ponudnika)Odpri galerijo

Luksuzna vila Urška

V osrčju Slovenije, čisto na robu parka Kozjansko, natančneje v idilični vasici Trnovec pri Dramljah, je skrit dragulj, ki čaka, da ga boste odkrili. Gre za luksuzno in dizajnersko vilo Urška, opremljeno v klasičnem baročnem stilu, ki ponuja vso razkošje razvajanja. Uživate lahko v zasebnosti in vedrini, se namočite v ogrevanem bazenu ob vili, si privoščite wellness v finski savi ali v masažni kadi, opravite trening v fitnesu. Tukaj vam zagotovo ne bo nič manjkalo! Če želite, lahko najamete tudi Mercedes Benz C ter uživate po Sloveniji na luksuzen način.

Luksuzna vila Urška (Foto: Booking.com)Odpri galerijo

Vila Karavla

Zasebna vila Karavla je našla svoj dom v nekdanji vojaški zgradbi v Šentilju, pogled nanjo pa vas bo osupnil. Če želite, se boste lahko na oddih v tej vili pripeljali kar s helikopterjem, saj prostrana trata pred vilo omogoča pristanek le-tega. Pred vhodom vas bo počakal obnovljeni tank T-55, ki pripoveduje zgodbo o nekih drugih časih.

Vila ima sicer tri spalnice in dve kopalnici, vsaka soba pa je res razkošno opremljena – živalski potiski, močne barve, kraljevsko pohištvo, marmor, umetnine na stenah … Kot vsaka prava vila, ima tudi Karavla svoj wellness z masažno kadjo in savno, zunanji zasebni bazen in vrt, kjer lahko posedate v zasebnosti.

Vila Karavla (Foto: Booking.com)Odpri galerijo

Vila Friuli Karst

Vila Friuli Karst, ki leži na vrhu hriba v krasni vasici Sela na Krasu, nudi popolno dopustniško rezidenco za družino, dve ali precejšnjo skupino prijateljev v prelepi kraški pokrajini, domu pršuta, terana in znamenitih kraških jam. Gre za moderno opremljeno tradiconalno hišo s tipično opečnato streho, ki poleg štirih spalnic in treh kopalnic, opremljenih čisto in minimalistično, ponuja še bazen, savno, balinišče ter zidani žar.

Narava v okolici ter vas Sela na Krasu vam zagotavljata mir in sproščenost, v okolici pa je veliko možnosti tudi za rekreacijo in zabavo, s kolesi, ki so vam na voljo v vili, pa se lahko podate na ogled lokalnih vasic in vinogradov. Če boste želeli vam bo osebje vile po želji priskrbelo dnevnega kuharja ali pa catering.

Vila Friuli Karst (Foto: Booking.com)Odpri galerijo
cover-stresni-overland-sotori-za-avtomobile-avtomobiksli-sotori Najboljši overland strešni avtomobilski šotori 2020 Amadria Park Jure (foto: Booking.com) Amadria Park Hotel Jure: eleganten hotel ob jadranski obali koroska Dopustniške atrakcije Koroške: slovenska zakladnica presenečenj, ki jo včasih premalo cenimo! taylor-deas-melesh-eKHZ34tOj5w-unsplash Plaže za pse na Hrvaškem, kjer bo lahko čofotal vaš kosmatinec · · ·