Untitled-1
V zraku · tehnologija · gadgeti

Ne samo da boste igrali igrico, s sedežem Acer Predator Thronos Air se boste znašli v igrici!

Še vedno nismo prišli do stopnje Matrice, da bi se v digitalni svet enostavno priključili. Vseeno pa poznamo kup pristopov, kako ojačati našo izkušnjo digitalnega sveta. To, kar ponavadi videvamo na igričarskih sejmih ali v posebnih prostorih za igranje igric, se lahko znajde tudi pri vas doma. Acer in njegova linija Predator že vrsto let predstavlja izdelke, ki so včasih že malce absurdni, a vendar se jih nihče ne bi branil imeti doma. Eden takih je tudi igračarski prestol Predator Thronos Air.

Kovinska konstrukcija, okrašena s RGB lučmi, je idealna naprava za igričarja, ki se hoče v igrico dobesedno potopiti. Udoben sedež, ki vibrira glede na dogajanje v igri ter je med igranjem nagnjen 130° nazaj, držala za 3 zaslone, polica za miško in tipkovnico,… Seveda so tu tudi držala za pijačo, kamere za stream-anje, a te je potrebno pri različici Air dokupiti. Skratka, model Air je le ogrodje, ki ga je potrebno še okrasiti z lastno opremo, stalo pa nas 8.975 evrov. Različica, kjer dobimo zraven vse 3 igričarske monitorje, računalnik z najnovejšimi komponentami, tipkovnico in miško, pa bo denarnico skrčil za dobrih 27 tisoč evrov.

Galerija: Acer Predator Thronos Air

Acer Predator Thronos AirOdpri galerijo

https___hypebeast.com_image_2019_09_transparent-sound-see-through-speaker-white-black-wireless-bluetooth-1 Transparent Sound Speaker: ko zvočnik postane umetnina square-hero-image_rpt-01_5_3x Adidas RPT-01 in FWD-01: slušalki, pripravljeni na intenzivno telovadbo MX Master 3 Logitech Amazon Premium desktop BTF 5 7 NO TEXT Logitech MX Master 3: odlična miška zdaj še izboljšana HouseofMarley_TA-1 Najboljši gramofoni pod 500 € (2019)