Bergmaisterwolf Fan Forest Houses
Utrip mesta · arhitektura

V bližini italijanske Nova Ponente najdemo neokrnjen košček narave, na katerem so kot gobice zrasle tri pravljične hiške Fan Forest Houses. Kljub moderni zasnovi se kar zlijejo z okolico in nas vabijo na popoln ‘digitalen detox’!

Bergmaisterwolf Fan Forest Houses se nahajajo na livadi, prav na robu gozda – tri ‘brunarice’, ki stojijo na betonskem temelju in kraljujejo nad pokrajino, so prekrite z deskami črnega lesa in se kar zlijejo s temnimi odtenki iglastega gozda.

Da lahko vstopimo v hiško, je potrebno prečkati leseni mostiček. V notranjosti nas pozdravi opaž iz svetlega lesa, ki ustvari toplo in minimalistično atmosfero. Odprt osrednji prostor se zaključi z velikim oknom, ki nam ponuja čudovit razgled nad okolico.

Na voljo imamo še teraso, da se lahko do popolnosti predamo svežemu zraku. Vsaka enota je obrnjena v svojo smer, kar omogoča več zasebnosti, poleg tega pa ima vsaka od hišk svoj edinstven razgled nad italijanskimi gorami v ozadju.

Fan Forest Houses so odlična odskočna deska v svet spokojne narave in popolnega odklopa od ponorelega sveta. Sami ali v dvoje: v vsakem primeru se lahko prepustimo pozitivni moči narave in enostavno uživamo.

Galerija: Bergmaisterwolf Fan Forest Houses

Bergmaisterwolf Fan Forest HousesOdpri galerijo
ayfraym_exterior AYFRAYM: hiška iz “škatle” v obliki črke A, ki jo zgradite kar sami airbnbff Najboljši prijatelji so si zgradi svoje majceno mesto, kjer se bodo skupaj postarali 10 bizarnih stvari, iz katerih so nastali edinstveni hoteli 10 bizarnih stvari, iz katerih so nastali edinstveni hoteli Eifflov stolp ne bo več isti: takšna bo kmalu njegova okolica! Eifflov stolp ne bo več isti: takšna bo kmalu njegova okolica! · ·