Louis Vuitton Maison Osaka Midsuji
Utrip mesta · kulinarika

Za ljubitelje lepih, prestižnih oblikovalskih kosov in nesramno dobre hrane, bo znamka Louis Vuitton poskrbela za poseben tretma v svoji prvi restavraciji na Japonskem. Kot se za znamko Vuitton spodobi, je nova restavracija podčrtana s prestižem.

Louis Vuitton odpira novo luksuzno restavracijo in kavarno v Osaki na Japonskem. Kavarna z imenom Le Café V, in restavracija Sugalabo V, bosta na vrhu štirinadstropne trgovine Louis Vuitton.

Menije bo pripravil Yosuke Suga, znan japonski chef. Čeprav še ni znano, kaj bo ta obedovalnica imela na meniju, bo navdih chef Suga vsekakor črpal pri svoji superekskluzivni tokijski restavraciji Sugalabo. Chef Suga je znan po svojih rednih potovanjih, na katerih odkriva nove sestavine in inspiracijo za pripravo novih jedi, zato ni dvoma, da bo meni prvovrsten in dobro premišljen.

Ekstravagantna pa ne bo le ponudba hrane, ampak tudi celotna estetika ambienta restavracije, ki bo seveda v skladu z blagovno znamko Louis Vuitton. Oblikovalec Tokujin Yoshioka je bil zadolžen za oblikovanje servirnih pladnjev, ki bodo odsevali karakter in vizualno podobo ikonične blagovne znamke LV.

Nova trgovina naj bi svoja vrata odprla danes, 1. februarja, restavracija in kavarna pa naj bi prve goste sprejeli 15. februarja.

Galerija: Louis Vuitton odpira noro luksuzno restavracijo

Louis Vuitton Maison Osaka MidsujiOdpri galerijo

83335173_2522317248025044_8307572372575388759_n Kucha dobila butično artisan pekarno, kjer diši po polnovrednih dobrotah bar ribarnica Bar Ribarnica: izbrani koktajli in “speciality” kava nutella Nutella je zakon! Recept za doma narejeno Nutello! RS 1_cm Trend: aparat za točeno pivo v domači kuhinji · ·