Vinarium_022
Utrip mesta · kulinarika

Razgled pod zvezdami, ki sega čez štiri države, odlična hrana, nežna glasba in brezhibna postrežba … Vse to je večerja z razgledom na stolpu Vinarium Lendava, na 53,5 metrih!

Zgodba se začne s sprejemom z bakljami ob stolpu, kjer vam bodo vljudno ponudili “aperitiv” dobrodošlice. Po sprejemu se boste z dvigalom odpeljali na vrh stolpa. Ekskluzivni ambient edinstvene večerje je omejen na 30 obiskovalcev, prilagojen sedežni red pa vam bo zagotovil mizo v zasebnosti, kjer boste lahko brezskrbno uživali v dobri hrani.

Območje Lendave je bogato s kakovostno hrano, zato bodo vsi obroki pripravljeni iz lokalnih sestavin. Za vas bodo kuhali najboljši najboljši kuharji iz štirih držav (Slovenija, Madžarska, Hrvaška ali Avstrija). Vsako večerjo bo tako gostil drug kuhar, zato smo prepričani, da presenečenj ne bo manjkalo! Vse skupaj bodo lepo zaokrožila vrhunska lendavska vina. Vsako večerjo pa bo spremljal tudi izbor lounge glasbe, ki bo dodatno pričarala nivo večerje.

Trenutno sta na voljo termina 12. in 13. avgust. Cena večerje je 69 evrov, okušali pa boste lahko štirihodni meni s pridihom tradicije in bližnjega okolja (krema pečenih jajčevcev z bučnim oljem, marinirana postrv v lešnikovem olju, mangalica in dödöli ter za sladico še med, mleko in ajda). Rezervacijo lahko opravite tukaj.

Ob stolpu pa se obeta tudi izgradnja 500 metrov dolge jeklenice (“ziplinea”), ki bo še dodatno povečal zanimanje za obisk destinacije ter pripeljale nove obiskovalce.

Mestna Kavarna 59 slovenskih kavarn s certifikatom za varnejšo pripravo kave Restavracija Hiše Ančka Restavracija Hiša Ančka: izvrstna kulinarika, izvirne pice in vrhunska vina najboljsi sladoled v ljubljani Kje v Ljubljani je najboljši sladoled? (2020) woman-in-gray-tank-top-holding-watermelon-768454 4 koraki, ki si jih zapiši: tako izbereš popolno lubenico! · ·