Terasa z vrtom v West Village, New York
Utrip mesta · arhitektura

Če živimo v New Yorku in imamo hkrati dostop do strehe naše stavbe, je to velik bonus. Čeprav je večina streh nevarna in v poletnih mesecih vroča, pa tudi neuporabna, so nekateri iz njih naredili pravo pravo čudo. Seveda govorimo predvsem o lastnikih penthouse stanovanj. Izbrali smo dvajset najbolj norih in najlepših teras na strehah zasebnih stanovanj na Manhattnu.

Poletje v New Yorku je lahko pasje. Zato se bogati prebivalci zlahka zatečejo na svoje vrtove na strehah Manhattna. Zelenje, udobno vrtno pohištvo, ležalniki, kamin in celo jacuzziji ali bazeni – vse to krasi terase na strehah nekaterih penthouse stanovanj po New Yorku. Da o razgledu niti ne govorimo. Izbrali smo nekaj najlepših in najbolj norih teras na strehah v New Yorku, ki so v nas vzbudili predvsem, no, veliko ljubosumja.

PREBERITE ŠE: New York – najdražje stanovanje na Manhattnu

Oglejte si dvajset najbolj norih teras na strehah New Yorka v galeriji.

Terasa v Greenwich Village, New YorkOdpri galerijo
Eko hiša WaterNest 100 WaterNest 100 – plavajoča eko hiša prihodnosti Luxury Penthouse Perched On Top A Sky Jump! Smučarska skakalnica nad Oslom kot Airbnb stekleni penthouse Zgradba je posebej zanimiva iz ptičje perspektive. Vrtec v obliki spirale s poudarkom na kmetijstvu Malbaie-VIII-Residence-La-Grange-MU-Architecture-1cover 10 sodobnih hiš, katerih inspiracija je skedenj ali hlev · · ·