ezgif.com-webp-to-jpg (39)
Utrip mesta · dom

Ste si za novo leto zadali zaobljubo, ki pravi, da se boste začeli redno ukvarjati s športom? Tudi v primeru, da nimate dovolj časa za obisk telovadnice, se vam ni potrebno bati. Vadbo lahko namreč opravite v službi.

Telovadni sistem NOONCHI vam omogoča, da trening opravite kar med sedenjem na stolu. Vadba, ki zajema raztezne vaje in vaje za moč, se lahko prične takoj, ko napravo pritrdite na pisarniški stol.

Izdelek, ki ga zaenkrat še ni na tržišču, se ponaša z ultralahko strukturo. Odlikujeta ga odpornostna pasova z dvema različnima stopnjama moči, ki ju je mogoče preprosto pripeti na jedro.

NOONCHI, ki je obenem tudi višinsko nastavljiv, bo poskrbel za mišice celotnega telesa. Ko bo na sporedu trening za noge, ga le snemite s stola in namestite pod vaša stopala.

Čeprav je težko verjeti, da bo vaš šef navdušen nad vašim novim načinom vadbe, pa vam bo vaše telo hvaležno. Projekt lahko sicer že podprete na Kickstarterju.

Galerija – NOONCHI omogoča, da telovadite kar med sedenjem v službi

NOONCHIOdpri galerijo

Najboljše alternativne ideje, kako okrasiti božično mizo. 13 odličnih idej, kako letos okrasiti božično mizo bozicno drevo v barvi sampanjca Božično drevo v barvi šampanjca je hit letošnjih praznikov Alternative za božično drevesce, ki so idealne za manjše prostore. Sodobno božično drevo: najboljše alternative božičnemu drevesu, ki so idealne za manjše prostore diy adventni vencki Čudoviti adventni venčki, ki jih lahko naredite sami · · · · ·