nutella cafe
Utrip mesta · kulinarika

Nutella je ena od tistih stvari, ki jih ne moremo sovražiti (čeprav večkrat slišimo, da za naše zdravje ni ravno najboljša izbira). Jemo jo ‘na žlico’, jo namažemo na kruh, vključimo pa jo tudi v razne prigrizke in sladice. Ferrero bo tako konec maja v Chicagu odprl Nutella Café, kjer bodo postregli s slanimi in sladkimi dobrotami, katerih glavna sestavina bo seveda Nutella.

V Nutella Café lahko pričakujemo tako tradicionalne jedi z Nutello, kot je na primer sadje in Nutellin fondi, kot tudi bolj edinstvene dobrote, kot je vafelj Liege, narejen iz briošev in karameliziranega sladkorja ter posut z bisernim sladkorjem. Med drugim nas čakajo rogljiči z Nutello, jabolčna pita, prelita z Nutellinim prelivom in posuta z lešniki, in še bi lahko naštevali.

PREBERITE ŠE: ‘ZLOBNA’ DOBROTA: TUKAJ JE ČRNI SLADOLED!

Restavracija pa bo stregla tudi jedi brez Nutelle, vključno z jajci s slanino in porom, sendviči s šunko in sirom ter jajcem itd.
Bi lahko imeli še boljši razlog za obisk Chicaga?

Galerija – Kaj bodo stregli v Nutella Café?

Jabolčna pita z Nutellinim prelivomOdpri galerijo
cover-loblah Pivovarna Loo-Blah-Nah: odprta največja kraft varilnica piva v Ljubljani Closeup_Site_Background_2 GASTRUNAULT COSMIK ICE CREAM: liofiliziran sladoled, ki se nikoli ne stopi črni sladoled ‘Zlobna’ dobrota: tukaj je črni sladoled! Gostilna Maribor Gostilna Maribor: kjer se srečata tradiconalna štajerska kulinarika in sodobnost · · · · · · · ·