Recept za oreogazmične rjavčke
Utrip mesta · kulinarika · recepti

Rjavčki, ki jim pogovorno rečemo kar brownieji, so priljubljeno pecivo iz Amerike, ki pa se je odlično prijelo tudi pri nas. Tokrat vam predstavljamo najbolj razvratno obliko rjavčkov, kar jih obstaja. Narejena je s pomočjo piškotov Oreo, in od tod tudi ime: oreogazmični rjavčki. Recept, s katerim boste doživeli kulinarični orgazem!

Želite doživeti kulinarični orgazem? Potem se lotite recepta za oreogazmične rjavčke oz. brownieje, ki vas bodo potešili bolj kot vroča noč v postelji! Morda rahlo pretiravamo, a to vseeno ni daleč od resnice. Ne verjamete? Naj vam dokažemo!

PREBERITE ŠE: Recept: rjavčki Katharine Hepburn

Rjavčki so mešanica med piškoti in torto, ameriška klasika, ki smo jo za svojo vzeli tudi pri nas. Kdo pa se brani dobrega? Oreogazmični rjavčki so najbolj ”packasta” različica browniejev, v dobesednem in prenesenem pomenu. Zaradi njih bodo grešili tudi tisti, ki se držijo stroge diete, saj so neustavljivo privlačni, podlegli pa jim bodo tudi kulinarični puristi.

To je recept za sladico, ki je tako razvratna, da bi jo morali prepovedati, a bo postal vaša najljubša sladka pregreha, po uživanju katere boste težko dihali … ker se boste prenajedli! Naj se kulinarični razvrat začne. Pohitite, da jih prej ne prepovejo! V spodnjem videoposnetku dobite vsa potrebna navodila. Od sestavin do postopka priprave teh oreogazmičnih rjavčkov.

Recept: oreogazmični rjavčki (brownieji)

Čokoladni fondi z Gorenjko Recept: nebeški čokoladni fondi z Gorenjko Recept - spomladanski zavitki po kitajsko Recept: spomladanski zavitki po kitajsko Recept za puhaste palačinke Recept: puhaste jabolčne palačinke Lazanje s palačinkami Recept: lazanje s palačinkami · ·