Ročna ura Hidden Time
V zraku · dizajn

Anicorn na Kickstarterju predstavlja prvo ročno uro iz serije The Trio of Time. Hidden Time krasi edinstvena ‘skrita’ številčnica, ki opozarja na minljivost časa in želi, da smo osredotočeni na trenutek.

Po uspehu ročne ure Series 000 leta 2014 in ure Series K452 leta 2016 se Anicorn zdaj na kraj zločina (beri Kickstarter) vrača z novo edinstveno uro Hidden Time. Ta razkriva čas na izviren način, saj je izpostavljen le tisti predel številčnice, ki prikazuje točen čas, preostale številke pa se zlijejo s podlago.

PREBERITE ŠE: Čistejši kot električni avtomobil: sesalnik Tesla

S tem želi Anicorn ‘prisiliti’ uporabnika, da se osredotoči na trenutek. Eno izmed treh različic lahko naročite za 130 evrov.

Galerija – ročna ura Hidden Time:

Ročna ura Hidden TimeOdpri galerijo
GT-Rocker---Cabana-Husk_1024x1024 COVER Top 10 modernih gugalnikov, ki so videti odlično v vsakem prostoru Pametni sesalnik Tesla Čistejši kot električni avtomobil: sesalnik Tesla SNYR x EQUA: "rose gold" steklenička za vodo z zapestnico SNYR x EQUA: “rose gold” steklenička za vodo z zapestnico a01ac85b35481c66d69fd5c0cd95345b_original Dim Dim: posrečena prozorna gugalnica za mačke · ·