Foto: arhiv Novoletniskokvmorje.eu
1. jan
V zraku · dan za

Novoletni skok v morje v Portorožu je tradicionalni dogodek na novega leta dan, ki ga enostavno ne smete zamuditi! Vsako leto privabi več pogumnih skakalcev in opazovalcev, zakaj se ne bi letos dogodku pridružili tudi vi? Pestro in zabavno bo!

do
Centralna plaža v Portorožu
Ekipa Novoletni skoki v morje
5 €
Dogodek na Facebooku

Novoletni skok v morje: voda ima takrat 10 stopinj

Začnite novo leto aktivno, drzno, nekoliko drugače. Dobesedno skočite v novo leto! Letos se bodo na prvi dan novega leta na prireditvi Novoletni skoki v morje 2017 najpogumnejši že trinajstič zapored vriskajoče pognali v naše ljubo morje na centralni portoroški plaži. Voda ima takrat ‘prijetnih’ 10 stopinj. Poskrbljeno bo za aktivno ogrevanje z zabavnimi rekviziti, zabavni program, skakalci bodo prejeli spominske diplome ter seveda topel čaj in kuhano vino, ki bosta ogrela tudi najbolj zmrzljive.

Pogumnih skakalcev je vsako leto več

Lansko leto se je prireditve udeležilo med 3500 in 4000 gledalcev, ki so bučno navijali za rekordnih 445 nadobudnih pogumnežev, ki so se pognali v mrzlo morje. Ledena voda skakalcev ni ustavila in nekateri so prav tekmovali v najbolj norih skokih in pozah, kar si jih je moč zamisliti. Za diplomo pa ni zadostoval zgolj skok v morje. Plavati je bilo treba z enega na drug pomol, kar je večina opravila brez težav. Naziv ambasador slovenskega morja in spominska diploma, s katero so se udeleženci zavezali skrbeti za čistočo in promocijo slovenskega morja, bo verjetno še dolgo ponosno visela na steni ali v pisarni.

PREBERITE ŠE: Zagreb 360° NYE – silvestrovanje v Zagrebu 2017 v družbi svetovno znanih DJ-jev

Občutki, ki so jih udeleženci doživljali ob dogodku, pa povedo vse: ”Noro je bilo.”, ”Naslednje leto pridemo spet.”, ”Tako me zebe, da ne čutim prstov, a bi šla še enkrat.”, ”Če bi mi kdo rekel, da me bo tako zeblo, ne bi nikoli prišla, a se bom naslednjič prav gotovo vrnila.” Smo vas prepričali? Na dogodek se morate prijaviti, prijavnico najdete na tej povezavi.

Video: Novoletni skok v morje 2015


Silvestrovanje ZG 360° NYE 31. december, 2016 Zagreb 360° NYE – silvestrovanje v Zagrebu 2017 v družbi svetovno znanih DJ-jev Tirna vzpenjača na Ljubljanski grad praznuje 10 let 28. december, 2016 Tirna vzpenjača na Ljubljanski grad praznuje 10 let Svetovne legende snookerja v Hali Tivoli 22. december, 2016 Best of Snooker Ljubljana: svetovne legende snookerja v Hali Tivoli Božični ARTish sejem 2016 16. december, 2016 Božični ARTish sejem 2016 · · ·