136573251
19. mar
Utrip mesta · kulinarika

Vsakdo bolj ali manj ve, kaj bi moral spremeniti, da bi bila njegova prehrana bolj zdrava. Pomlad je ravno pravšnji čas, ko si privoščimo spomladansko čišenje, ki ima veliko pozitivnih učinkov.

Razstavni salon BSH Hišni aparati (aktivna kuhinja Siemens), Litostrojska 48, Ljubljana
City Magazine
25 evrov

Na tokratni akademiji se bomo tako naučili kako zdravo hrano pripraviti na hiter in zelo okusen način. Dokazali bomo, da so tudi sladice lahko zdrave, le prave sestavine je potrebno izbrati. Skupaj z Draganom iz Kavala bomo delali bučkine čolničke, polnjene paradižnike z rikoto v pečici, brancina z zelenjavo. Za posladek pa bomo s slaščičarjem Gregom pripravljali še smoothieje, “pozitivne” piškote in sladice, pripravljene s pomočjo super hrane Nutrisslim. Uradna voda akademije je Jamnica.

Pohitite, število mest za prijave je omejeno.

V video posnetku preverite, kako izgleda utrip kuharske akademije

O City CHEF kuharski akademiji

S City CHEF kuharsko akademijo želimo ljudem pokazati, da je kuhanje lahko hitro, zdravo in predvsem zabavno! Za to potrebujemo dobre, kakovostne sestavine, koristne namige in zanimive nasvete, dobro vino, ščepec ljubezni in seveda dobro družbo! Torej, vabljeni v našo družbo, v aktivno kuhinjo Siemens, kjer bomo pod taktirko Kavalovih kuharskih mojstrov svoje čute razvajali z novimi, zanimivimi okusi, ki jih bomo dopolnjevali z ustreznimi vini.

Obrazec za prijavo na kuharsko akademijo

City Chef - Zdravo in okusno

Ta obracec je potekel / sodelovanje/prijava ni mogoča/e.

Datum izteka: Mar 19, 2014

Zbranih prijav: 5

Največje število prijavljenih: 16

5 signatures
5. marec, 2014 Tradicionalna Slanikova pojedina 464950013 25. februar, 2014 Vabilo: Kuharska akademija – City CHEF – Pust širokih ust Citychef kukarska akademija 29. januar, 2014 Vabilo: Kuharska akademija – City CHEF – Druženje ob dobri hrani city chef - decembrsko razvajanje 4. december, 2013 Vabilo: Kuharska akademija – City CHEF – Decembrsko razvajanje · · · · ·