Kolibri cocktail bar v Ljubljani
Utrip mesta · kulinarika · Utrip mesta · lokali

Kolibri cocktail bar v Ljubljani s skrbjo za okus v vseh dimenzijah ustvarja prijetno okolje za sproščene popoldanske klepete, skrivne posvete in strastne zaplete. Se dobimo na koktajlu v Kolibriju?

Kolibri cocktail bar
Židovska steza 2
Ljubljana
031 336 087
od ponedeljka do četrtka od 17.00 do 23.45, v petek od 17.00 do 01.00, v soboto od 16.00 do 01.00, v nedeljo od 17.00 do 23.00

Kolibri cocktail bar, ki ga najdemo na Židovski stezi 2 v Ljubljani, odraža eleganten poklon dediščini tega območja. Koktajle so navdihnile stare recepture za tinkture, grenčice in zeliščna zdravila, prav tako pa tudi domači sokovi in poparki. Intimen bar pričara prijetno vzdušje, kjer se odlično dopolnjujeta duh preteklosti in sedanjosti.

PREBERITE ŠE: RECEPT: KOKTAJL HUGO – PENINA Z BEZGOVIM SIRUPOM IN JAGODAMI

Ezoterične sestavine bodo vaše čute popeljale na čudovito popotovanje, poleg njihovega edinstvenega menija s koktajli pa bodo nadarjeni barmani tui svetovali. Postregli vam bodo koktajle, kot so St. James Gate, Hemingway daiquiri, Tuxedo, Clever Club, Bijou, Twinkle, Pisco sour, Le fleur de Paradis, Blood and sand ter Vampiro. Če boste želeli, vam bodo pripravili tudi čisto vaš koktajl, ki bo temeljil na vaših osebnih željah.

Galerija – Kolibri cocktail bar v Ljubljani

Kolibri cocktail bar v LjubljaniOdpri galerijo
BeFunky Collage Restavracija, v kateri nikoli ne boste dobili tistega, kar ste naročili Cocktailtage_Drink_hell (Bild von Tim Gerdts) Weissenseer Cocktailtage: festival koktajlov ob Belem jezeru la popsi lučke Popsi: slovenske ročno izdelane sladoledne lučke gordon-ramsay-masterchef-fox 3 zlata pravila Gordona Ramsayja, ki se jih je treba držati v restavraciji · · · · · ·