OSHA: azijski bistro v središču prestolnice
Utrip mesta · kulinarika · Utrip mesta · lokali

Bi si danes privoščili nekaj bolj eksotičnega? Potem se odpravite v azijski bistro OSHA, ki je svoja vrata odprl junija letos. Tam vas čakajo pristne azijske jedi, ki bodo razvajale vaše brbončice.

OSHA
Trubarjeva cesta 40
Ljubljana
040 282 713
Od ponedeljka do sobote od 11.30 do 22.00, v nedeljo zaprto.

V Ljubljani je svoja vrata pred kratkim odprl tudi pravi azijski bistro OSHA. Čakajo vas oblikovalsko zanimiv ambient, slastni in osvežilni vietnamski sendviči bahn mi ter tajske jedi iz voka.

Na svoj račun tukaj pridejo tudi vegani, za katere imajo v ponudbi že prej omenjeni vietnamski banh mi sendvič (iz 10-odstotne riževe moke) s tempehom in vietnamsko solato bobun s tempehom. Seveda ne manjkajo niti odlični eksotični sokovi iz manga, mangostina, pasijonke, kokosa in ličija. Poleg tega ponujajo še slovenska in tuja kraft piva.

Galerija – OSHA: azijski bistro v središču prestolnice

OSHA: azijski bistro v središču prestolniceOdpri galerijo
Restavracija Gaudi: kuhinja po ajurvedskih principih Restavracija Gaudi: kuhinja po ajurvedskih principih Minijoni 4 Slaščičarna Cukrarna: za pocukran dan cover-blackhydro Black Hydro by Black Insomnia: pijača, ki vam da “brco v rit” Screen-Shot-2016-05-24-at-3.48.29-pm-1 copy TOP 7: Absurdne kombinacije jedi, ki so lahko NORO okusne · · · · ·