Puma pametna športna ura
V zraku · tehnologija · pametne ure

Pametna športna ura Puma je nastala v sodelovanju s priznanim proizvajalcev ur Fossil. Na policah bo novembra.

Dvig popularnosti pametnih športnih ur je naposled prepričalo Pumo, da bo javnosti ponudila tudi svojo verzijo ure. V nastajanju je bila 12 mesecev, svoje izkušnje pa je s Pumo delila firma Fossil Group. Ne le, da bo ura pridno beležila našo fizično aktivnost in nas spodbujala pri doseganju boljših rezultatov. Imela bo naložen Googlov operacijski sistem Wear OS, kar pomeni boljšo integracijo s pametnim telefonom in Googlovimi storitvami ter NFC, s katerim bomo plačevali brezstično.

44mm široko aluminijasto ohišje bo zelo tanko in oblečeno v ogrodje iz najlona. Ure se na zapestju skoraj ne bo čutilo, saj bo tehtala le 27 gramov. Da bodo animacije na uri gladke bo poskrbel najnovejši Snapdragon Wear 3100, kazalce in datum pa bomo videli na 3 centimetre širokem AMOLED zaslonu. Procesorska moč in lep zaslon pa ne prideta zastonj. Puma namreč trdi, da naj bi urina baterija zdržala dobrih 24 ur, kar ni najbolj bleščeč rezultat. Pri telovadbi nam bo v pomoč še vgrajen GPS in 4GB pomnilnika za glasbo. Pumina športna ura pride v prodajo novembra, za 279 evrov jo bo mogoče dobiti v črni, beli in neonski barvi.

Galerija: pametna športna ura Puma

Pametna športna ura Puma Odpri galerijo

fenix6-Hero_HR_4000.jpg Garmin Fenix 6X Pro Solar: pametna ura na sončne celice luke-chesser-rCOWMC8qf8A-unsplash Najboljše pametne športne ure 2019 TicWatch S2 Mobvoi TicWatch S2: ura, ki je kos vsemu Huawei Watch GT Huawei Watch GT: hibrid obeh svetov · · · ·