MENT Ljubljana_____FESTIVAL 2019: dobra glasba v mestu in prvi možganski trust
30. jan
V zraku · dan za

Ko zima pokuka na vrata, nam hkrati napoveduje, da bo v Ljubljani peta edicija zimskega MENT LjubljanaFESTIVAL 2019. Letos se bo glasbeno dogajanje selilo po različnih znanih klubskih prizoriščih po mestu. MENT bo ob svoji peti ediciji poleg glasbenega dela pripravil tudi prvi možganski trust, ki je naslovljen “Kako narediti glasbene konference spet velike”, kjer bo skupina glasbenih profesionalcev iskala ideje za izboljšave in inovacije glasbenih konferenc.

do
Različna prizorišča v Ljubljani.
Festival MENT
od 30 €
Dogodek na Facebooku

Peta edicija zimskega festivala glasbene kreativnost MENT Ljubljana FESTIVAL 2019 se bo odvila na različnih prizoriščih v Ljubljani med 30. januarjem in 1. februarjem 2019.

MENT bo ob svoji peti ediciji gostil tudi prvi možganski trust, ki so ga naslovili “Kako narediti glasbene konference spet velike”, kjer bo skupina glasbenih profesionalcev iskala ideje za izboljšave in inovacije glasbenih konferenc ter jih predstavila na zaključku konference.

V sožitju s to skupino bodo organizirali tudi okroglo mizo “Kako ubežati showcase mehurčku?”, kjer bodo preizpraševali vlogo showcase festivalov, njihove mnoge fokuse, predvsem pa vlogo ustvarjalcev v tej vedno popularnejši dogodkovni disciplini. 

Razkrili bodo tudi novo – regijsko! – mrežo založnikov, ugotavljali, kako je s syncom v Evropi, in se pogovarjali o duševnem zdravju v glasbeni industriji.

Poleg izobraževalnega dela, pa nas čaka tudi glasbeni. Ta se bo odvijal po različnih lokacijah v Ljubljani (KINO ŠIŠKA, AKC METELKOVA MESTO, ORTO BAR, STARA MESTNA ELEKTRARNA, LJUBLJANSKI GRAD, HOSTEL CELICA, SLOVENSKA KINOTEKA, KLUB K4).

Organizatorji so tudi napovedali imena prvih 24 nastopajočih iz 17 držav – več imen razkrijejo na svoji spletni strani.


_MG_1968 30. januar, 2019 13. Mednarodni strokovni sejmi okusov 2019 Pepe, Miki Miška, Mini Miška in Jaka Racman_DISNEY ON ICE DOTAKNI SE ZVEZD 25. januar, 2019 Disney On Ice predstavlja Dotakni se zvezd: ledeni spektakel januarja 2019 prvič v Ljubljani Magic Slovenian Salsa Festival 2019: prebudite v sebi strast 17. januar, 2019 Magic Slovenian Salsa Festival 2019: prebudite v sebi strast Novoletni skok v morje_foto_Arhiv skok v morje 1. januar, 2019 Novoletni skok v morje 2019: se boste letos opogumili? · · · ·