Minijoni 4
Utrip mesta · kulinarika · Utrip mesta · lokali

Avgusta je v Ljubljani svoja vrata odprla Cukrarna. Mamljiva, domača slaščičarna Line Butenko Černe, kjer najdete z ljubeznijo izdelane torte, pite, zavitke, hrustljave piškotke ali domače francoske rogljičke. Tudi na presne in brezglutenske sladice niso pozabili. V ponudbi pa se najde še dišeča kavica, za lačne pa gurmanski sendviči ali slastni toasti.

Cukrarna
Resljeva 42
Ljubljana
051 881 448
Od ponedeljka do petka od 8.00 do 17.00, v soboto od 08.00 do 12.00, v nedeljo je zaprto.

Ideja o Cukrarni je zorela že nekaj let. Lina je od nekdaj rada ustvarjala v kuhinji, še posebej pri srcu so ji bile sladice. Po večletnem delu v ljubljanskih slaščičarnah je končno prišel čas za samostojno pot in tako se je rodila Cukrarna. Družinska slaščičarna. K nastanku Cukrarne je namreč prispevala vsa družina, in sicer vse od načrta in ureditve videza prodajnega prostora, oblikovanja grafične podobe, fotografij pa vse do samega stika s strankami v slaščičarni.

Vabljeni ste vsi, ki se želite posladkati ali le uživati v prijetnem ambientu sami, v družbi ali z vašimi najmlajšimi. Sprejemajo tudi naročila za rojstnodnevne in poročne torte ter ostale sladice za posebne priložnosti in dogodke.

Galerija – Slaščičarna Cukrarna: za pocukran dan

Slaščičarna Cukrarna v LjubljaniOdpri galerijo
cover-blackhydro Black Hydro by Black Insomnia: pijača, ki vam da “brco v rit” Screen-Shot-2016-05-24-at-3.48.29-pm-1 copy TOP 7: Absurdne kombinacije jedi, ki so lahko NORO okusne Kavarna in restavracija Švicarija: raj v Tivoliju Kavarna in restavracija Švicarija: raj v Tivoliju beerfest copy Danes je svetovni dan piva. Na zdravje! · · · · · · · ·