Ford - City of Tomorrow
Utrip mesta · mobilno

Ford je na salonu v Detroitu (NAISA 2017) predstavil svojo vizijo prihodnosti na področju mobilnosti. Ta se zrcali skozi mesto prihodnosti – City of Tomorrow –, ki bodo zavoljo avtonomnih in električnih vozil, skupne uporabe avtomobilov in sistema povezanih vozil bolj pretočna, manj obremenjena in temu primerno okolju prijaznejša.

Ford se ne ukvarja zgolj z razvijanjem in izdelovanjem vozil, močno je angažiran tudi pri reševanju težav z mobilnostjo in onesnaženostjo mest zaradi prometa.

Ford ima kot edini iz avtomobilske industrije posebno ekipo (City Solutions Team), ki se ukvarja izključno z reševanjem tovrstnih težav.

PREBERITE ŠE: Novi Ford GT (2017) – samo za gledanje

Ford je svoje mesto prihodnosti predstavil v projektu City of Tomorrow, ki slika mobilnosti v bližnji prihodnosti, ki jo bodo zaznamovala avtonomna vozila na električni pogon in tehnologijam prihodnosti prilagojena infrastruktura. Več pa v videoprispevku.


Audi Q8 Audi Q8 – bodoča zvezda, ki sije že danes Volkswagen I.D. Buzz Concept Volkswagen I.D. Buzz Concept – nova era mobilnosti Novi Bentley Continental Supersports (2017) Novi Bentley Continental Supersports (2017) – najhitrejši štirisedežnik na svetu Porsche 911 GTS (2017) Novi Porsche 911 GTS (2017): dodatna moč na pet različnih načinov · · ·