fbpx

Zakaj se moški ne morejo upreti zapletenim in rahlo zmedenim ženskam?

Zapletena ženska ni za vsakega moškega, saj lahko s svojo ostrino prestraši tudi najmočnejšega alfa samca. Ona je magnet za tiste, ki cenijo teoretične pogovore, premišljene razprave in duhovite prepire.

Ženska, ki zase reče, da je zapletena, verjame, da je strastna, domišljena, očarljiva in nepopustljivo čustveno kompleksna. In moškim takšna figura predstavlja izziv, ker je skrivnost, ki jo želijo na vse načine razvozlati! Takšne ženske na prvi pogled izpadejo rahlo zmedene in tudi zato moškim prikupne.

Znanstveniki verjamejo, da moško navdušenje nad takšnimi ženskami izhaja iz dejstva, da so moški po naravi tekmovalni, ženske pa naj bi veljale za tihe miške, ki se podrejajo moškim ukazom. Če je ženska nasprotje tega in je na isti valovni dolžini kot moški, mu ta predstavlja izziv, v katerem uživa in spoznava sebe v drugačni luči.

Osvojiti zapleteno damo nikakor ni lahko, vendar zakaj se kljub temu moški težko uprejo zapletenim ženskam?

Njegovo življenje bo naredila zabavno.

Zapleteni ljudje so redko dolgočasni. In takšni so zaradi življenja, ki jih je naučilo, da morajo postati takšne osebe. Zapletenost predstavlja izziv in je sinonim za zabavo in beg izven ustaljenih okvirjev.

Če boste na vsako njegovo zahtevo odgovorili pritrdilno in mu boste lajšali življenje, mu bo hitro dolgočas. Žal, to je resnica. In dolgčas ni kakovost, s katero boste pritegnili moškega. Veliko bolj napeto je, če ima ženska svoja stališča, predloge in razmišljanja, ki so drugačna od stališč moškega, saj se na takšen način razvija kakovostna komunikacija, iz katere je moč razbrati, ali sta sploh kompatibilna.

Naredila bo njegovo življenje zabavno.
Naredila bo njegovo življenje zabavno.

Z njo bo rastel.

Z zapleteno žensko je težko shajati in zdi se, da je slab človek, a je v resnici dobra oseba, ki ima dobre namene. Ona si le želi doseči najboljše v razmerju, želi navdušiti moškega, ga zadovoljiti in ustvariti potrebo, da si bo želel še več.

Moški ima rad modro žensko, ki ga bo s svojim razmišljanjem pripeljala do drugačnih pogledov, ki mu bodo pomagali izboljšati življenje. Na tak način bo izstopil iz območja udobja, na katerega se je navadil in bo kot oseba obogatel.

Ona si ga želi, a ga ne potrebuje.
Ona si ga želi, a ga ne potrebuje.

Ona si ga želi, a ga ne potrebuje.

Zapletena ženska ve, kaj si zasluži. Ona si želi več od moškega. Ne bo z moškim zaradi tega, ker ga potrebuje, temveč si ga želi. In moški bo to prepoznal. Ženske, ki so v zvezi, vedo, da so moški veliko bolj obsedeni z idejo lastnega prostora in jih je strah, da bo ženska postala obsedena z njim do te mere, do bo izgubila lastno življenje.

Ženska, ki pokaže samostojnost, zraste v očeh moškega, saj tako pokaže, da ima svoje, aktivnosti in zanimanja ter ni odvisna od njega!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.