Novi Subaru Outback 2019
Utrip mesta · mobilno

Nekateri avtomobili so enostavno tako legendarni, da jih ni potrebno spreminjati, ker so večje spremembe “prepovedane”. Subaru Outback že ima ta status.

Že več kot dve desetletji se Subarujev karavan Outback upira konvencionalnim smernicam in velja za enega najboljših terenskih vozil, če ne najboljše v svoji kategoriji.

Tudi zato pri Subaruju niso presenetili z reinkarnacijo in tako predstavili zelo izboljšano 6. generacijo – slednja ohranja močne terenske korenine in jih nadgrajuje sodobnimi pritiklinami. Še vedno v nosu diha 2.4 litrski bokser motor, ki mu tokrat prvič po letu 2009 pomaga turbo in sedaj zmore 260 konjev. A največja dobrota je večkrat nagrajen sistem pogona za simetrično vožnjo na vsa kolesa vozila, ki mu asistira tehnologija za pomoč vozniku EyeSight.

Všeč nam je tudi to, da boste Outback-a tako ali drugače takoj prepoznali, saj je ostal svoj “tipični” predstavnik, ki ga krasijo “terenske” obrobe. Od navadnih “karavanov” se loči tudi po večji oddaljenosti od tal. Upamo le lahko, da bo ta robusten in zanimiv karavan našel kupce tudi na slovenskih cestah.

Galerija: Novi Subaru Outback 2019

Novi Subaru Outback 2019 Odpri galerijo
Der neue Mercedes-Benz GLS: Die S-Klasse unter den SUVThe new Mercedes-Benz GLS: The S-Class of SUVs Novi Mercedes-Benz GLS: Titan Volkswagen Volkswagen Tarok: ta pickup hočemo tudi v Evropi Porsche 911 Speedster Porsche 911 Speedster: Porsche po katerem se nam cedijo sline jeep-wayout-concept-1-thumb-960xauto-98897 Jeep Wayout: gladiator za pot okoli sveta ·