20140225_192411
Utrip mesta · kulinarika

Včeraj smo se odlično zabavali v okviru naše kuharske akademije, kjer smo tokrat pripravljali nekoliko drugačne pustne dobrote. Preverite utrip v foto galeriji!

Pod budnim očesom kuharja Dragana Marjanoviča iz restavracije Kaval smo pripravljali pustne dobrote, kot so bučna juha, goveji jezik na posteljici radiča ter za glavno jed svinjsko ribico v testu z zeljnim pire krompirjem. Slaščičarski mojster Grega Rode iz slaščičarnice Lolita pa nas je naučil, kako pripraviti pustne sladice. Med akademijo se je predstavil tudi vinar Blažič.

Za pomoč pri organizaciji CITY CHEF kuharske akademije se zahvaljujemo družbam Siemens hišni aparati, Jamnica, Kaval Group in Vina Blažič.

Preverite utrip v foto galeriji

Odpri galerijo

Foto: ThinkStock Krofi, ki si jih lahko privoščimo brez kančka slabe vesti jajce_02 Kako pripraviti popolno zakrknjeno jajce v pogačo stistnjen pu erh čaj Pu-erh – kralj med čaji Omleta Kako na nedeljskem brunchu izbrati najboljšo jed · · · · · · ·