fbpx

Utrip: CITY CHEF kuharska akademija – Pust širokih ust – 25. feburar

Včeraj smo se odlično zabavali v okviru naše kuharske akademije, kjer smo tokrat pripravljali nekoliko drugačne pustne dobrote. Preverite utrip v foto galeriji!

Pod budnim očesom kuharja Dragana Marjanoviča iz restavracije Kaval smo pripravljali pustne dobrote, kot so bučna juha, goveji jezik na posteljici radiča ter za glavno jed svinjsko ribico v testu z zeljnim pire krompirjem. Slaščičarski mojster Grega Rode iz slaščičarnice Lolita pa nas je naučil, kako pripraviti pustne sladice. Med akademijo se je predstavil tudi vinar Blažič.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.