shutterstock_416161396
Utrip mesta · zdravje & lepota

Zapeljiva zadnjica nikoli ne bo šla iz mode. Če želite svojo nekoliko privzdigniti, ji dati bolj okroglo obliko in jo na splošno oblikovati, potem poglejte, katere vaje za zadnjico bodo delovale že do poletja. Izbrali smo jih kar 8.

Te vaje za zadnjico, ki bodo delovale že do poletja, bi lahko poimenovali tudi ‘vaje za lene’. Pa ne zato, ker ne boste čutile, da ste nekaj naredile, ampak zato, ker vam pri njih ni treba stati, prav tako pa ne potrebujete kakšne druge opreme (razen blazine). Po izvedenih vajah se boste počutile zelo ponosne nase.
Prvi teden vsako izmed osmih vaj ponovite 8-krat, potem pa vse vaje še enkrat ponovite. Drugi teden preklopite na 10 ponovitev ene vaje, tretji teden pa na 12.

Vaje za zadnjico, ki bodo delovale do poletja:

Vaja bird dog

Vaja školjka

Most z eno nogo

Vaja ‘brca osla’

Plank s korakom stran

Superženska

Plank + vaja ‘brca osla’

Vaja tabletop bridge

Ali je vaše srce v dobrem stanju? Pametna ura Apple zazna sladkorno bolezen v 85 odstotkih kalen-emsley-94317 6 navad, ki vodijo do boljšega mentalnega zdravja bady-qb-215032 5 korakov do privlačnega telesa za lene 12 videzov 12 seksi videzov za večerne izhode, ki so jih navdihnile tvoje najljubše zvezdnice · · · · ·